De vegades, el que és bo per a alguns, resulta ser una cosa estranya per a d'altres. I Kim Kardashian, aparentment, va pensar que la vestimenta utilitzada a la matinada de Los Angeles anava a tenir un gran impacte, i en certa manera, el va tenir, ja que la van comparar amb el Grinch.

El Grinch, per als qui no ho recorden, és un ésser de molt mal humor, que intentava sabotejar el nadal, amb un cos humà, molt pelut i amb un to de parlar molt irritant i difícil d'oblidar. En conseqüència, alguns es preguntaran en què s'assemblava Kim al detestable Grinch.

Publicació d'Instagram de Kim Kardashian (@kimkardashian)

El cert, és que Kardashian va sortir vestida amb un abric que cobria tot el seu cos, el qual la feia semblar una bola de pèls. El color platejat i negre d'aquest abric, feia joc amb els seus pantalons llargs i camisa creuada de color negre platinat. Ella va decidir incloure, a la seva vestimenta, uns guants negres i unes ulleres fosques, que com podem veure a les fotos mostrades de Kim, en moments quan tancava per complet l'abric, semblava desaparèixer entre tant pelatge.

Aparentment feia molt fred, i volia estar ben abrigada, ja que no es troba cap explicació per a tal abillament, el qual, encara que, semblava brillar en contacte amb els llums, en moments la feia veure una mica ombrívola. Potser, per això molts la van relacionar amb el Grinch.

grinch

El Grinch

Les fotos de Kim amb aquest particular abillament han generat més de 4 milions de reaccions a les xarxes, deixant tot tipus de comentaris. Sortir així en la matinada i tota vestida de negre és una cosa molt curiosa, per això els més crítics de seguida van començar a realitzar comparacions, trobant com la més propera a la de l'ogre del nadal, el Grinch, a causa que està estava gairebé coberta de cap a peus amb aquest abric pelut.

Algunes fotos del moment la fan veure molt seriosa, la qual cosa va poder haver influït en aquesta cruel comparació. Però malgrat el seu abillament, Kim Kardashian destaca per anar sempre bé arreglada, i prácticament mai de mal humor.