La més famosa de les germanes Kardashian, Kim, ha aconseguit posicionar-se com una de les personalitats més influents en el món de l'espectacle. Cada cosa que fa, cada maquillatge que mostra i cada abillament que utilitza, es torna viral a internet de forma immediata, i és que per a ningú no és un secret que la socialité té el poder de moure masses dins del món de les xarxes socials.

Kim Kardashian cul @kimkardashian

Kim Kardashian

Color rosa dels peus al cap (literalment)

El cap de setmana passat, Kim Kardashian va pujar una publicació en el seu compte d'Instagram on se li va poder veure posant amb una mona d'encaix (estil bodi), de la col·lecció primavera-estiu 2022 de la casa de moda Balenciaga. Aquesta peça està confeccionada en la seva totalitat d'un material d'encaix color rosa intens, que cobria completament l'escultural figura de la celebritat, ja que li cobria les mans i fins a les sabates, que eren del mateix to i material de la resta de la peça.

Sense cap dubte va ser una proposta molt arriscada, però l'ex de Kanye West té a tots els seus seguidors acostumats a la seva posada en escena lluint cridaners i extravagants abillaments.

A tan sols unes quantes hores de la seva publicació, la imatge ja compta amb més de 4 milions de "likes" al seu compte d'Instagram, i encara que per a la majoria de les persones això es tradueix en nombres de fans, per a la celebritat això forma part d'alguns dels seus "negocis". I és que amb cada fotografia viral que publica l'empresària aconsegueix generar una quantitat exagerada de diners.

Publicació d'Instagram de Kim Kardashian (@kimkardashian)

La famosa influencera s'ha caracteritzat per marcar tendències, i en aquest cas ha decidit que el "rosa fort" serà el seu nou color "nude". Kim Kardashian va decidir apostar per aquest to tan cridaner per lluir 4 looks completament monocromàtics en la presentació del seu monòleg en el programa de la casa televisiva NBC, Saturday Night Live.

El primer abillament que va lluir la celebritat pels carrers de Nova York va ser un de dissenyat per Balenciaga, i estava compost per un blazer llarg (tipus vestit) de vellut confeccionat en el seu nou color favorit. Les famoses botes altes de Vetements x Manolo Blahnik del mateix to i la bossa Hourglass també de Balenciaga.

De camí a un dels enregistraments, Kim va decidir utilitzar un look més informal a l'utilitzar una parca de tela impermeable (del mateix to rosa intens), llarga fins als turmells, unes botes amb acabat en punta de color plata, una bossa plata amb brillantors i unes ulleres de sol color negre.

El dia del monòleg, Kim Kardashian va optar per pujar a l'escenari utilitzant un vestit de vellut que el cobria, igual com el d'encaix, des de les mans fins als peus, també de Balenciaga.

Per retirar-se del lloc la socialité va escollir una altra mona, confeccionada en tela de licra que venia amb els talons incorporats a la penyora, també portava un extravagant abric del mateix to que la mona i unes luxoses arracades tipus joia.