Kim Kardashian és, segurament, la celebrity més famosa del planeta, la més rica i la més mediàtica. I ja posats a tenir etiquetes i rècords, també pot presumir d'haver estat casada amb un dels homes més estrafolaris i embogits, el productor i cantant de rap Kanye West. Perdó, que en Kanye ja no es diu així: des de fa alguns dies l'aspirant a la presidència dels EUA ara respon al nom de Ye. En Ye és un cas digne d'estudi per als millors i més saberuts investigadors de la ciència mundial. Fins i tot de la interplanetària, espacial o marciana. Les seves excentricitats s'associen al trastorn de personalitat que asseguren pateix des de fa anys, sí, però com que té tanta repercussió i els mitjans de mig món se'l miren amb lupa és impossible deixar de sorprendre'ns.

Doncs bé, l'artista abans conegut com Kanye West ara vola sol, després que la Kim demanés el divorci incapaç de conviure amb el seu home, impredictible i escandalós. Potser no volia tenir tan a prop al pare de les 4 criatures que han tingut junts perquè li feia patir. Que senti això una dona com ella que és carn del món de l'espectacle i amb una família tan peculiar com la seva és de nota. La ruptura és oficial i estan executant els nombrosos acords de la separació, que com poden imaginar, tenen molts zeros. Però això no és el que ens preocupa avui: en realitat és la fila que feia en Ye pels carrers de Nova York.

Kim Kardashian amb Kanye West @kimkardashian

Kim Kardashian i Kanye West, ara en Ye / @kimkardashian

L'home tenia una cita amb algú molt proper a un dels seus ídols: Donald Trump. L'expresident i ell comparteixen moltes coses, i ben poques de bones. De fet, la bogeria de presentar-se a successor a la Casa Blanca era interpretada com a un gest de suport al polèmic mandatari, el mateix que va enviar hordes d'eixelebrats a ocupar el Capitoli per la força en perdre les eleccions. Han passat els mesos i ja ni en Donald és president, ni en Kanye és en Kanye, però l'idil·li continua. En Ye va anar tan content a la trobada amb Michael Cohen, portaveu d'en Donald, caminant per Manhattan sense guardaespatlles ni un seguici de seguretat, cosa que fa pensar. Potser que de trobar-nos amb ell no seria l'artista el que estigués en perill, sinó nosaltres, pobres mortals. En tot cas, atenció al vestuari que duia. Serà l'últim crit en moda, però semblava venir de pescar crancs de riu. Quines botes.

Kanye West GTRES

Kanye West, ara conegut com Ye, amb botes d'anar a pescar crancs / GTRES

donald trump president eua eleccions - Andy Martin Jr./ZUMA Wire/dpa

Donald Trump, expresident dels EUA / Andy Martin Jr./ZUMA Wire/dpa

El més esgarrifós de l'escena estava a punt de passar pocs segons després que s'adonés que els paparazzis l'estaven fregint a instantànies. Saludava amb la mà i un somriure estranya sota la mascareta, i de cop i volta, pam, cop d'efecte. Es treu de la bossa de mà una careta prostètica i se la posa per continuar el seu camí com si ho hagués fet tota la vida. L'estampa és brutal. Semblava un d'aquells ninots que fan servir les empreses d'automòbils per provar els seus sistemes de seguretat. Sí, exacte: un 'dummie'. Curiosament, la traducció d'aquesta paraula va des de maniquí a ximplet. No cal dir gaire cosa més, tret d'un 'uh!' quan veus aquesta fotografia. Després va anar a fer un cafè amb la seva cita. Potser pensava que així no el reconeixerien.

Kanye West careta GTRES

Kanye West ara se'n diu Ye i té cara nova / GTRES

Dummies WikiPedia Dominio Público

Els Dummies saluden un dels seus, en Ye / Wikipedia, Domini Públic

Ye s'ha reinventat: és solter i té nom i cara noves. Frisem per conèixer el seu proper pas, però segur que se supera. Res és impossible amb aquest senyor.