Els famosos membres de la família Kardashian-Jenner, sense cap dubte, tenen una gran quantitat de seguidors obsessionats amb ells. I aquesta encegadora obsessió s'està convertint en un veritable mal de cap, ja que han hagut de bregar amb molestes visites no desitjades de diversos desconeguts.

Kim Kardashian, la famosa estrella de Reality Show, ha rebut recentment la visita d'un home que està totalment fora de si, ja que la seva obsessió ha traspassat els límits de la legalitat.

kim kardahian vestit @kimkardashian

Kim Kardashian

Està sent assetjada novament pel mateix home!

L'ex de Kanye West ha denunciat a un home anomenat Nicholas Costanza per segona ocasió, a causa que l'assetjador va ingressar sense autorització a la mansió de la celebritat, ubicada a la Vall de San Fernando, a Los Angeles.

Costanza va ser arrestat per la policia local i va ser processat judicialment acusat de delictes greus d'assetjament. L'home encara es troba detingut, ja que la fiança imposada pel jutjat va ser de 150.000 dòlars (130.000 euros). La socialité ja havia sol·licitat una ordre en contra seu a començaments d'any, ja que l'assetjador es va infiltrar als afores de casa seva després d'enviar-li un anell de diamants juntament amb una píndola anticonceptiva per correu.

Als documents enviats a la cort, la més famosa de les Kardashian va declarar que Nicholas Costanza s'havia presentat a casa seva diverses vegades aquest any, una vegada al febrer i una altra al mes de maig. Va indicar que l'home va intentar tenir contacte amb ella al indicar-li al seu personal de seguretat que ell tenia una cita amb la celebritat i l'anava a portar a sopar.

Mansió de Kim Kardashian

Mansió de Kim Kardashian a Los Angeles

Kim Kardashian també va assenyalar que ha rebut assetjament per internet de part d'aquest home, ja que ha publicat diversos discursos sense sentit, que contenen missatges estranys i amenaçadors en contra de Kim i de la seva família, al seu torn que va publicar un certificat de matrimoni fals d'ell i de la celebritat.

A causa dels incidents ocasionats per Constança, i el mal psicològic que li ha causat a la socialité, el jutjat va fallar a favor de Kim, i va emetre una ordre de restricció en contra de l'assetjador durant 5 anys, a causa d'això l'home ha de mantenir una distància de 100 metres de Kim Kardashian i de la seva família, evitant qualsevol tipus de contacte amb ella.

Nicholas Constanza ha trencat la seva ordre de restricció, i per aquest motiu, les coses se li poden complicar encara més davant la justícia.

Kim no és l'únic membre de la família Kardashian-Jenner que ha patit una persecució

El mes de juny passat, un home de 35 anys d'identitat desconeguda va ingressar a la mansió de la germana petita, Kylie Jenner. El subjecte es va personar al lloc per "confessar-li el seu amor". Afortunadament l'incident només va ser un ensurt, ja que la jove empresària estava fora de casa al moment de la desagradable visita.

Kylie Jenner maquillatge @kyliejenner

Kylie Jenner

Kendall Jenner també ha hagut de bregar amb molestos visitants. En el seu cas, específicament amb un home anomenat Shaquan King, que va ingressar a la casa de la famosa model, i va aconseguir posar-se a la piscina completament nu.