El judici per difamació entre Johnny Depp i Amber Heard s'ha convertit en un veritable xou mediàtic. Després de diverses setmanes d'haver-se emès el veredicte del judici, els fans d'ambdues estrelles han fet fins l'impossible per continuar descobrint els misteris d'aquest tempestuós matrimoni. De fet, algunes fonts han informat que alguns seguidors d'ambdues estrelles han arribat a pagar fins a 300.000 dòlars perquè els documents no presentats en la cort sortissin a la llum. En total, més de 6.000 pàgines de proves, testimonis i informes han estat filtrats a la premsa, sorprenent tots amb aquestes noves veritats, entre les quals destaca el suposat patiment de disfunció erèctil per part de l'actor de 'Piratas del Caribe'.

Segons els documents que s'han publicat en diversos portals nord-americans, la defensa d'Amber Heard va intentar utilitzar l'historial mèdic de Johnny Depp per demostrar que l'actor pateix de disfunció erèctil: un patiment que li impediria a l'actor de mantenir relacions íntimes amb la seva parella. Ara bé, Què ha de veure aquesta presumpta incapacitat en el judici per difamació? La resposta és senzilla, segons l'equip legal d'Amber, aquest patiment va poder haver contribuït al comportament violent de Depp cap a la seva exdona. "Encara que el Sr. Depp preferiria no revelar la seva condició de disfunció erèctil, l'esmentada condició és absolutament rellevant per a la violència sexual, inclosa la ira del Sr. Depp i l'ús d'una ampolla per abusar d'Amber Heard", expliquen al document judicial.

Aquest document estaria directament relacionat amb l'acusació que va fer Amber Heard en el judici, on va afirmar que Johnny Depp havia abusat sexualment d'ella amb la part superior d'una ampolla. Molt afligida, l'actriu va comptar el següent: "Record que no volia moure'm perquè no sabia si estava trencada (...). Només recordo haver pensat: 'Si us plau, Déu, si us plau, espero que no estigui trencada. No podia sentir res", va explicar entre llàgrimes durant el judici. Tanmateix, quan Amber Heard va ser interrogada per Camille Vasquez, advocada de Depp, l'actriu va confessar que no havia sol·licitat atenció mèdica després de l'atac, per la qual cosa no hi ha cap tipus de prova real i verídica que aquest terrible episodi hagi succeït en realitat.

Johnny Depp ha negat rotundament totes les acusacions d'Amber Heard

Fa algunes setmanes, un portaveu de Depp va assegurar que l'acusació de 'violació' per part de Johnny Depp cap a Amber Heard va sortir a la llum just en el moment del judici per difamació en contra seu, assegurant que això no és cap coincidència. "Aquestes afirmacions fictícies mai no es van fer a l'inici de les acusacions d'Amber el 2016, i només van sorgir avantatjosament anys després, una vegada que va ser demandada per difamació després d'assenyalar al seu article d'opinió que era víctima de 'violència sexual'", va dir l'informant en un comunicat per a la revista 'People'.

"Això segueix un patró de les seves afirmacions elaborades i errònies que han continuat canviant i evolucionant amb el temps per tal d'impressionar Hollywood i que Amber ha dominat i utilitzat per explotar un moviment social seriós", va afirmar el portaveu.