Els problemes judicials sembla que no acaben per a Johnny Depp, qui després de guanyar la mediàtica demanda contra la seva exesposa Amber Heard, ara enfronta una acusació per agressió física a un empleat de l'equip de producció durant el rodatge de la pel·lícula 'City of Lies', a qui va colpejar a les costelles per un comentari que va disgustar l'intèrpret del 'Capità Jack Sparrow'.

L'any 2017 Johnny Depp es trobava filmant 'City of Lies', una pel·lícula que aborda l'assassinat dels artistes Tupac Shakur i Notorius B.I.G. A l'equip de producció es trobava Gregg "Rocky" Brooks, que estava a càrrec de les locacions del film. En aparèixer Brooks va fer un comentari que no va ser del grat de l'actor, que va acabar responent-li amb cops. L'home li hauria dit al director de la pel·lícula, que una escena, on participaven dos amics de l'artista, no estava funcionant i que li quedava només un intent per gravar.

D'acord a la versió de Brooks, l'actor havia volgut filmar una versió més llarga d'una escena, davant de la qual cosa el Gerent de Locacions va poder obtenir dues extensions de permís per adaptar-se, però a les 11 de la nit la filmació va haver de cessar. Quan Brooks li va informar que ja no quedava temps al director Brad Furman, ell va respondre: "Per què no li dius això a Johnny Depp?". Llavors Brooks li va demanar a un oficial de policia que l'ajudés a dir-li a l'actor que la filmació havia d'aturar-se a la nit. Però l'home va detallar que l'ex d'Amber Heard es va tornar hostil i va preguntar: "Qui diables ets? No tens dret a dir-me què fer!"

Brooks va al·legar que Johnny Depp el va colpejar dues vegades a les costelles abans de cridar: "Et donaré $ 100,000 per colpejar-me a la cara ara mateix!". Els fets van passar a l'Hotel Barclay en el centre de Los Angeles, el 13 d'abril de 2017. Mitjans locals ressenyen que Brooks va ser acomiadat de 'City of Lies' després de negar-se a firmar documents que deien que no demandaria pel presumpte incident, segons l'expedient legal. L'home també va demandar el director i els productors de la pel·lícula per danys no especificats en la demanda presentada el juliol de 2018.

'City of Lies', una pel·lícula policíaca basada en el llibre "LAbyrinth" de Randall Sullivan, protagonitzada per Johnny Depp i Forest Whitaker en una novel·la moderna sobre la investigació del misteri de l'assassinat dels rapers Tupac Shakur i The Notorious BIG. L'actor interpreta Russell Poole, detectiu de la policia de Los Angeles que intenta descobrir la veritat darrere d'aquests assassinats d'alt perfil.

Gregg "Rocky" Brooks va presentar la demanda contra l'actor i es va fixar per a una conferència d'estat final abans del judici. Aquest dilluns es va arribar a un acord i la demanda va ser desestimada als jutjats de Los Angeles. Amb això Johnny Depp es lliura d'una nova batalla legal. En aquest cas, l'actor va estar representat per Camille Vasquez, l'advocada que es va fer popular després d'interrogar Amber Heard en el judici per difamació.