Han passat dos mesos des que es va dictar el veredicte del judic entre Johnny Depp i Amber Heard. El jurat, en una decisió unànime, va dictaminar que Amber era culpable d'haver comès el delicte de difamació en contra del seu exmarit, per la qual cosa haurà de pagar més de 10 milions de dòlars a l'actor per danys i uns altres 350.000 dòlars en danys punitius. Setmanes més tard, la defensa d'Heard ha intentat apel·lar el veredicte en presentar algunes 'proves' que no havien estat acceptades anteriorment. Durant aquest intent d'apel·lació, es van filtrar uns nous documents que no havien estat presentats en el judici, i en un d'ells Depp va acusar la seva exdona d'haver exercit com a 'prostituta de luxe', segons les seves paraules, just abans que es coneguessin.

En aquests nous documents, que comprenen unes 6.000 pàgines de proves, que es van filtrar setmanes després de la resolució del judic, destaca un document de la defensa d'Amber Heard que intenta desestimar un testimoni de Depp en afirmar que eren "assumptes personals irrellevants" al jurat. Segons el portal 'RadarOnLine', la defensa va indicar el següent: "Sr. Depp busca de manera inapropiada presentar evidència dels següents assumptes personals irrellevants: La presentació de fotografies en posats suggeridors i sense roba d'Amber Heard, les relacions romàntiques passades de Whitney i Amber; i la breu etapa d'Amber com a ballarina exòtica anys abans de conèixer el Sr. Depp". A més, Amber Heard va afirmar que el seu exmarit "va intentar suggerir o insinuar de manera frívola i maliciosa que en algun moment va ser una prostituta de luxe".

Així mateix, en aquests documents també s'assenyala un suposat patiment de disfunció erèctil de Johnny Depp i la confessió de Whitney, germana d'Amber, on assegura que la seva germana sí que li va tallar el dit a Depp a la seva casa a Austràlia.

Amber Heard es va declarar en fallida per no haver de pagar més de 10 milions de dòlars a Johnny Depp

Encara que si bé és cert que la defensa d'Heard va aconseguir que aquestes declaracions no sortissin a la llum pública durant les sis setmanes de judici televisat; amb aquesta nova filtració dels documents legals s'ha aconseguit reviure aquesta polèmica que no té fina. Tanmateix, Amber Heard i el seu equip legal no estan disposats a acceptar el resultat unànime del judici i, malgrat que la jutgessa Azcarate va negar l'apel·lació per desestimar el judici, ara han tornat a apel·lar, però en contra del veredicte i la sentència imposada pel jurat.

L'advocada Elaine Bredehoft va explicar que l'actriu no pot pagar els 10 milions de dòlars per concepte de danys a Johnny Depp, per la qual cosa han anunciat que Heard es va declarar en fallida, una arma de doble tall que pot perjudicar l'actriu en cas que es confirmi algun tipus d'ingrés de diners als seus comptes personals.

A partir d'aquesta apel·lació, l'equip legal de Johnny Depp també va decidir apel·lar la decisió del jurat en trobar culpable de difamació contra Amber Heard a Adam Waldman, advocat de Depp. D'aquesta manera, també s'estarien negant a pagar els 2 milions de dòlars a Heard.