Moltes han estat les firmes i peticions que han realitzat els fans de Johnny Depp perquè l'actor torni a formar part de la saga de 'Piratas del Caribe' amb el seu icònic personatge del 'Capità Jack Sparrow', fins i tot s'ha dit que li oferirien 301 milions de dòlars per la seva tornada a la franquícia de Disney, ja que l'actor va assegurar en una conversa amb 'Entertainment Weekly', que ell no tornaria a la franquícia per cap motiu, ni que Disney li oferís "300 milions de dòlars i 1 milió d'alpaques", doncs es va sentir traït per l'empresa.

Tanmateix, aquest rumor va ser desmentit recentment pel representant de Depp, que va indicar a 'NBC News' que "això és un invent", descartant qualsevol possibilitat d'una possible tornada de Johnny Depp a la saga de 'Piratas del Caribe'. Amb aquesta revelació, es podria confirmar la notícia que Jerry Bruckheimer, productor dels films, ja va trobar el substitut ideal de Depp i et sorprendràs en saber de qui es tracta.

Segons ha transcendit en diversos mitjans locals, els executius de 'Piratas del Caribe' han elegit Dwayne Johnson, més conegut com a 'The Rock', perquè reemplaci Depp en el pròxim lliurament de la saga. El mitjà 'Giant Freakin Robot', va afirmar que l'actor de 'Fast & Furious' podria convertir-se en l'actor principal del nou lliurament de 'Piratas del Caribe' en convertir-se en el nou 'Capità Jack Sparrow' en el tercer spin-off de la pel·lícula. Es presumeix, que Disney vol 'renovar la imatge' de l'icònic pirata amb l'ajuda d'un dels actors millors pagats de la indústria de Hollywood, que per cert manté una molt bona relació amb Disney, ja que va protagonitzar, al costat d'Emily Blunt, la pel·lícula 'Jungle Cruise' (2021).

Dwayne Johnson
Dwayne Johnson

Malgrat que Dwayne Johnson és un dels actors més estimats de la indústria, el cert és que els fans de la saga de 'Piratas del Caribe' estableixin una relació molt propera amb l'actor Johnny Depp, que li va donar vida a aquest famós personatge de manera magistral, guanyant-se una nominació als premis Oscar, un èxit bastant difícil en una pel·lícula d'aquest estil. Tanmateix, el 2018, després de les acusacions d'Amber Heard en un article d'opinió publicat a 'The Washington Post', els executius de Disney van decidir prescindir de Johnny Depp per als nous projectes, perdent així un contracte econòmic de 23 milions de dòlars.

Encara que l'actor no té cap intenció de tornar a la franquícia per interpretar el seu personatge més famós, el cert és que des que va sortir victoriós en el judici realitzat en l'estat de Virgínia, Disney ha decidit tornar a incloure'l en les animacions d'alguns dels seus parcs temàtics, augmentant l'esperança que algun dia puguin arribar a un acord perquè ell reprengui el seu personatge, ja que els seus fans afirmen que "ningú no el substituirà mai", ni tan sols La Roca, un dels actors més carismàtics de Hollywood. De fet, a Hollywood creuen tant a Dwayne Johnson, que també li han ofert que prengui el paper del geni de 'Aladdin', interpretat anteriorment pel polèmic Will Smith.