La parella formada per Justin i Hailey Bieber es troba gaudint d'un romàntic viatge a Londres, ja que recentment van ser captats per les càmeres dels paparazzis, mentre assistien a la Royal Ópera House. Hailey va demostrar el seu elegant estil, revivint un look de fa alguns anys, en incorporar les mitges espesses al seu abillament.

La model va triar un estil total black per a aquesta ocasió, que contrastava a la perfecció amb el vestit de quadres de Justin. Hailey va escollir un Little black dress estructurat, de màniga llarga, cintura definida i muscleres firmat per Acne Studios amb un cost de 580 dòlars. El vestit està confeccionat en un material setinat, que ho fa perfecte per a esdeveniments de nit.

Hailey Bieber/ Agencia

Hailey Bieber/ Agencia

La sorpresa del look recau en l'ús de mitges espesses juntament amb el vestit, estil que solia veure's durant la temporada nadalenca de fa alguns anys. No hi ha dubte de què aquest estil serà replicat per moltes persones durant aquest nadal, portant de tornada un complement oblidat dins del guarda-roba hivernal. En aquesta ocasió, l'esposa de Justin Bieber va escollir unes mitges de la marca Wolford, amb un cost de 46 euros. En combinació amb les mitges, la model ha triat unes sabates de taló amb terminació en punta i material vellutat de la marca Saint Laurent.

L'estilisme de la celebritat va ser completament sobri i molt adequat al lloc on es trobaven, ja que no va triar cap accessori cridaner, i va deixar el seu cabell solt amb unes lleugeres ones.

Hailey Bieber/ Agencia

Hailey Bieber/ Agencia

Aquest abillament té tota la vibra nadalenca i pot ser una inspiració per a aquelles persones que encara no tenen del tot clar com vestir-se per a les festes. Encara que el look de la model sigui d'alt cost, hi ha moltes opcions low cost a internet per recrear l'abillament complet.

Les mitges espesses poden aconseguir-se fàcilment a Calzedonia per 9,95 euros, a Oysho per 6 euros i a Primark a partir de 3,50 euros. A Amazon també es poden aconseguir vestits similars en un material setinat a partir de 30 euros, i les sabates són un clàssic que gairebé totes tenen a la seva col·lecció, i que les botigues d'Inditex renoven cada temporada, l'ideal és aconseguir-ne un amb acabat de vellut, però qualsevol stiletto de color negre pot funcionar perfectament.

hailey baldwin i justin bieber

Hailey i Justin Bieber/ Agencia

A més de l'abillament nadalenc, la model també ha impulsat una nova tendència de maquillatge per lluir durant les festivitats nadalenques. Hailey ha decidit innovar amb l'eyeliner i va proposar un look clàssic amb un pop de color verd als seus ulls, ressaltant els seus trets i la seva mirada. La maquilladora de Hailey Bieber, Nikki Wolff, va publicar al seu compte d'Instagram el bonic maquillatge que li va realitzar a la model i que sens dubte va potenciar la seva mirada completament. En el seu últim look viral, la model va optar per un delineat en color verd que ressalta el joc d'ombres brillants que portava a les parpelles. També va optar per lluir la pell molt lluminosa, llavis carnosos i celles orgàniques que van acabar de completar aquest maquillatge nadalenc digne de replicar.