Qui és Mònica Pont? tot i que no ho sembli, és una de les cares més famoses de Catalunya. Ha fet els programes i les sèries més vistos del país. Recorden el concurs estil Un,dos,tres que es va inventar Joaquim Maria Puyal per TV3 presentat per Antoni Bassas? Ella era l'hostessa del Tres pics i repicó. Recorden la sèrie més vista a Espanya de Lina Morgan, Hostal Royal Manzanares? Hi feia d'actriu Mònica Pont.

Són només dues mostres d'algú que ha entrat a les cases de molts catalans i que encara conserva tirada. Fa pocs dies va ser entrevistada al Deluxe de Telecinco i va explicar que ara és molt famosa a Mèxic i va parlar del seu únic fill, Javier. Ara l'ensenya a les xarxes i és un noi gairebé adult, a punt de fer els 18, guapot, alt i ros. Un tros d'home de vacances amb la mare a la Costa Brava:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mónica Pont (@pontmonica)

L'actriu escriu "Más feliz que una perdiz" després d'un dia de shopping i sopar en família en una vila que sembla Platja d'Aro. Les fotos parlen soles, una família catalana feliç:

monica pont hijo IG 1

monica pont hijo ig 2

monica pont hijo 3

Mònica Pont a Instagram

El drama amb la custòdia del seu fill va ser motiu del seu llibre No estás sola. Va anar a TV3 per explicar-lo: "Va ser un procés llarg de divorci i veig el meu fill dos caps de setmana al mes. No tinc la custòdia. Mai el tinc tota la setmana. Visc a Madrid i no tinc dies intersetmanals amb ell".

Al Deluxe de Telecinco fa pocs dies va explicar com estan les coses amb el seu fill: "Una de las razones para irme a México es que no puedo ver a mi hijo cuando quiero. Me harté y lo hablé con él. Me dijo que hiciera lo que me hiciera feliz. Ha madurado por la situación. Cada semana hablamos en catalán en Facetime. Ahora vive en Londres porque es piloto de Fórmula 3".

Mónica Pont playa GTRES

monica pont tv3

Mònica Pont, GTRES/TV3

L'Audiència Provincial de Girona va dictaminar que prevalia el dret del pare a que el fill no es mogués de Girona, a l'Empordà on vivien els dos, Javier Sagrera pare i fill. La manera de conèixer la carrera esportiva del noi és fer un cop d'ull al seu Instagram de pilot de curses:

"No es un niño, es un hombre". Un noi amb dos pares que l'han educat bé. Javier és un home, un pilot, un esportista d'elit. Calen patrocinadors i la mare, orgullosa, li fa publicitat. Mirin l'instagram del jove, fa patxoca a la Fórmula 3.