Justin Bieber és un dels artistes més d'èxit de la dècada. Gràcies a una important quantitat d'adeptes, la seva imatge és de profit per crear negocis i mantenir una economia estable. Sabem que, entre els famosos menors de 30 anys, és un dels que compta amb més patrimoni. Arran d'això, és comprensible preguntar-se en què inverteix?

Justin Bieber gran

Justin Bieber

En començar la seva carrera musical, Justin Bieber es mostrava molt segur referent a les seves finances. Però, tal com li succeeix a molts, el seu judici va començar a flaquejar i es va deixar portar fins a gastar en excés. No obstant això, el 2009 va ser quan va començar a finançar diferents projectes. En una entrevista, va comentar el següent: "No invertiré en una cosa que no m'agradi; he de creure en el producte". A partir d'allà, Justin es va dedicar a invertir els seus diners en diverses companyies enfocades en la tecnologia. Algunes de les empreses en les quals va invertir van ser les següents: Stamped, Tinychat, Sojo Studios i Spotify.

Una altra de les seves idees per aconseguir guanys ha estat crear la seva pròpia línia de fragàncies. Amb la col·laboració d'Etoile Nation Beauty, i més tard amb Elizabeth Arden, va estrenar My World, Someday, Girlfriend i Justin Bieber Collector's Edition.

 

 

Quant a immobles, el cantant no té un gran historial. Va adquirir una mansió a Calabasas (Califòrnia) el 2012 per 6,5 milions de dòlars. Després la va vendre per 7,2 milions. El 2020, va comprar una mansió a Beverly Hills. Va ser una de les inversions més encertades, ja que la va comprar en 8,5 milions de dòlars quan el preu de l'any anterior era de 42 milions de dòlars. I el seu altre habitatge és un àtic a Amsterdam, valorat en 26 milions de dòlars. Ara bé, quants diners té?

Com va ser que Justin Bieber va aconseguir un patrimoni tan substanciós?

L'intèrpret d'E.T.A va néixer a Ontario, Canadà. El 2008 es dedicava a publicar vídeos en YouTube, cantava i tocava la guitarra versionant els artistes que seguia. En algun punt, els seus covers van arribar a Scooter Braun, que es va oferir a ser el seu mànager i guiar-lo fins a una discogràfica. Al pas d'un any, quan només tenia 15 anys, va estrenar la seva primera cançó One Time. Ràpidament va ser acceptada pel públic, els qui la van portar a ser una de les més reproduïdes en diversos països. Així que van decidir produir el seu primer àlbum, My World. Es va convertir en el primer en tenir-ne set de senzills del seu primer àlbum en Billboard Hot 100.

Amb el seu primer disc va guanyar 500.000 dòlars. Per al següent any, aquesta xifra es va convertir en 5 milions de dòlars i el 2015 tenia més de 200 milions de dòlars. D'acord a People With Money, en l'actualitat acumula un patrimoni de 285 milions de dòlars. Això el va posicionar al primer lloc dels 10 cantants més ben pagats de 2020. Però això no ha d'estranyar ningú, ja que la seva presència a les xarxes i les seves aliances amb diferents marques són increïblement fructíferes.

Un dels fenòmens més destacables de la indústria és Justin Bieber. Segurament, el continuarem veient trencar rècords.