Si hi ha un personatge mediàtic que ha donat molt de què parlar en els últims anys aquest és Justin Bieber. No només pels seus projectes musicals i emprenedories, sinó per assumptes més personals, el que diu, projecta i més. Sens dubte, és un dels artistes més polèmics d'aquesta generació. Si reflexionem, hi ha algú que marqui més tendència que ell? Probablement, no ja que importa què tan forassenyat sigui el que estigui en la seva òrbita, aconsegueix que milions segueixin els seus passos. En aquesta ocasió, pot ser que ocorri exactament el mateix. Perquè ha aconseguit tornar a ser el centre d'atenció, gràcies a les noves botes que va utilitzar recentment.

Fa pocs dies, Hailey i Justin Bieber van tenir una esplèndida cita, un brunch en el Bel Air Hotel. Els paparazzis van aconseguir captar algunes fotos i vam poder observar l'abillament que tenien ambdós. Això s'ha fet un gran costum per als internautes i persones del medi, ja que la parella s'ha tornat molt influent en qüestions de moda. De qualsevol manera, les fotografies han transcendit i moltes persones estan parlant sobre això. Es deu que les botes que vesteix Bieber són de la marca Yeezy, de Kanye West. Continua llegint per obtenir més detalls d'aquest peculiar calçat.

Hailey Baldwin i Justin Bieber

Hailey Baldwin i Justin Bieber

Com són les botes Yeezy que presumeix Justin Bieber?

La nova col·lecció d'adidas + YEEZY acaba d'estrenar-se, per la qual cosa tots els fanàtics i mitjans estan concentrats en les novetats que presenta. Per a sorpresa de tots, el primer en lluir un model va ser Justin Bieber. Es tracta de les Adidas Yeezy NSLTD BT. Aquestes són unes botes confeccionades per a l'hivern, amb un estil molt semblant a una altra peça de la marca anomenada Yeezy Foam Runner. Com gairebé qualsevol producte d'aquesta marca, es poden robar completament l'atenció pel seu estil original.

Adidas Yeezy NSLTD BT

Adidas Yeezy NSLTD BT

Estan dissenyades en color khaki, són voluminoses, embuatades i tenen la vibra perfecta per a l'època de fred. Encara que no són del tot comuns, sí que estan en tendència amb els colors que s'utilitzaran a la següent estació. Addicionalment, la funcionalitat de les mateixes promet mantenir els peus abrigats per conservar la calor necessària i així enfrontar l'inclement clima que està per venir. Han sortit al mercat per un preu aproximat de 340 dòlars (293 euros). I quin ha estat la combinació i l'estil de l'espòs d'Hailey? La tonalitat i l'aparença de les botes admet creativitat i diferents outfits, això ho sap l'artista. Tanmateix, ell ha volgut deixar tot el protagonisme al nivell inferior.

L'intèrpret d'Habitual va vestir una dessuadora blanca, jeans marrons i ulleres de sol negres. El que va fer ressaltar a les sabates és que va introduir els camals dels seus pantalons, iniciativa que va aconseguir augmentar exponencialment el potencial cridaner. En definitiva, no volia deixar de donar suport al seu amic en la seva més recent creació i, com bé sabem, és fanàtic dels calçats. Com ell mateix ha presumit, té una de les millors col·leccions de sabates de tot el món.

Justin Bieber amb Hailey

Justin Bieber amb Hailey

Justin Bieber i la seva estètica streetwear ens continua donant de què parlar. Tu també t'anotes a la moda de les botes Yeezy aquest hivern?