Justin Bieber continua sent tota una celebritat, i encara a dia d'avui els seus seguidors no s'obliden d'ell. Per molt que en els últims anys no hagi estat especialment actiu, el llegat que va deixar és inesborrable. Perquè no s'ha d'oblidar que va ser l'artista més escoltat fa una dècada, i va ser considerat un ídol per a molts. Una irrupció com la seva va ser poques vegades vista anteriorment, i no n'hi ha tornada a haver-hi fins a dia d'avui. I és que no es recorda a un altre cantant que superés el bilió de visites i YouTube amb una de les seves primeres cançons, en concret, el tema anomenat 'Baby'. Una quantitat de visualitzacions que en aquell moment era impensable que es pogués assolir.

És indubtable que el nord-americà ha experimentat un increïble canvi físic amb el pas dels anys. Es va donar a conèixer sent pràcticament un nen, i ara, ja és un home completament desenvolupat, i de gairebé 30 anys. Està molt musculat, a diferència del passat, en el qual sempre es va mostrar com una persona realment prima. També va deixar de portar el cabell llarg, per provar altres looks, i fins i tot s'ho va canviar de color.

El que mai no ha canviat és el seu gust per les arracades, encara que alguna vegada hagi aparegut sense. Però és un accessori que l'ha acompanyat sempre, des que només era un adolescent. Per a molts, ja era una edat molt primerenca per fer-se un pírcing, no obstant això, pocs saben que, fins i tot, li ho va fer abans de ser famós, i de donar-se a conèixer pels seus dots musicals. Així es va poder comprovar amb una publicació a Instagram.

L'ex de Selena Gómez va compartir a les seves xarxes socials una imatge en la qual se li veu de molt petit, i ja té una arracada a la seva orella. "Una vegada xulo, sempre xulo" va ser el que va posar Bieber al peu de la imatge. Això no va passar desapercebut per als seus seguidors, i immediatament van deixar milers de comentaris i de 'likes'.

Justin Bieber/ Instagram

Justin Bieber/ Instagram

"De veritat et vas perforar l'orella a tan curta edat?", "No sé com els teus pares et van deixar fer-te una arracada sent tan jove, jo mai no ho hauria permès als meus fills", "Tenies com 12 anys i ja tenien un pírcing, increïble", "Aquests cèrcols et quedaven genial Justin, posa-te'ls de nou", "Si jo m'hagués fet un pírcing a aquesta edat, la meva mare me l'hauria arrencat a l'instant" o "Què van dir els teus pares quan et van veure aquest cèrcol per primera vegada?", van ser algunes reaccions que van deixar a les xarxes de Bieber.

Potser, Justin es va penedir de pujar aquesta instantània...