El 'germà petit del nen prodigi' és aquella etiqueta que probablement ningú no vol tenir en la seva vida. Tanmateix, és llarga la llista dels qui l'han experimentat, alguns exemples d'això són Elizabeth Olsen, Joaquín Phoenix i per descomptat, Noah Cyrus, que es van convertir en figures destinades a l'ombra perpètua, però que van aconseguir renéixer. En el cas de la més petita de la família de Miley Cyrus, recentment es va donar a conèixer que està deixant enrere la seva adolescència marcada per les addiccions i els trastorns de salut mental, per alçar-se com tota una icona de moda i de la música, tal com assenyala S Moda en el seu lloc web. La jove de 23 anys assegura que ella "només volia ser una nena normal". A més, se sap que mai no ha intentat ocultar la dura infantesa que va experimentar l'ésser la més petita d'una de les famílies més coneguts de la indústria de Hollywood, no només per la persecució cap a la seva germana, també per la dels seus pares Billy Ray i Tish.

Noah va assegurar durant una entrevista concedida a Rolling Stone que "ho passi molt malament amb la gent apropant-se a mi i dient, 'Ets la germana petita de Miley Cyrus?' o 'Ets la germana petita d'Hannah Montana?'. No m'agradava perquè em va desposseir de la meva pròpia identitat durant molt temps", va assegurar. Es pot destacar que, en la seva adolescència va patir dismòrfia corporal, un trastorn relacionat amb la percepció que es té sobre la mateixa imatge física, a més de depressió i ansietat. Tanmateix, tot això sembla haver quedat enrere, ara que la jove va acaparar l'atenció de les càmeres transformada en un referent centennial capaç de captar tots els flaixos.

Noah Cyrus s'alça com a icona de la música

La nova celebritat a més de captar l'atenció pels seus excèntrics i avantguardistes looks s'ha destapat com tota una icona de la música. Tot va iniciar després de sumir-se en l"etapa més fosca" de la seva curta vida. Noah, per tractar l'ansietat i la depressió va començar a prendre Xanax, una benzodiazepina que consumia també el seu nuvi d'aquella època i el nom de la qual no ha volgut revelar. Encoratjada per la seva parella, Cyrus es va convertir en addicta als 18 anys. A tal punt d'afectar la seva memòria i ni tan sols recordar quin dia vivia, a més, tenia pensaments suïcides. "Jo volia encaixar amb ell. Volia ser el que ell volia i el que pensava que era guai, el que pensava que feia tothom (...) Vaig sentir per un moment que era possible silenciar-ho tot per un segon i adormir el meu dolor, poder dir 'S'ha acabat', va confessar.

Tanmateix, en morir la seva àvia materna, es va adonar de la seva incapacitat per acompanyar en el dol la seva família per estar "anada", i a finals de 2020 va començar un procés de rehabilitació que va culminar amb el llançament del seu àlbum 'The Hardest Part', marcant el seu futur com a solista. L'àlbum va ser qualificat amb una nota més alta que la de qualsevol altre disc llançat per la seva germana gran per la crítica especialitzada, ja que suposa la seva manera de canalitzar els episodis vitals que han marcat la seva trajectòria.