No hi ha cap dubte que Madonna és una de les celebritats més irreverents de la indústria de l'entreteniment. La paraula 'tabú' no la defineix per a res, ja que s'ha encarregat en els últims 30 anys de lluitar per la llibertat sexual femenina. Ara, ha volgut reivindicar-se a través de les seves xarxes socials en afirmar que ella ha estat la precursora d'un moviment que ha afavorit grans celebritats en l'actualitat, entre elles Kim Kardashian i Miley Cyrus.

En les seves històries d'Instagram, la 'Reina del pop' va escriure el següent: "Fa 30 anys vaig publicar un llibre anomenat SEX amb fotos explícites de mi, amb fotos d'homes besant homes i dones besant dones i a mi besant a tots", va començar dient la cantant. "També vaig escriure sobre les meves fantasies eròtiques i vaig compartir opinió sobre la sexualitat des d'un punt de vista irònic", va agregar.

Immediatament, la intèrpret de temes com 'Vogue' i 'La Isla Bonita' va assenyalar que durant molts anys va haver de defensar la seva posició davant una gran quantitat d'entrevistadors que no estaven d'acord amb la seva actitud i la seva manera de pensar. "Vaig dedicar els següents anys a ser entrevistada per persones de ment tancada que van intentar avergonyir-me per apoderar-me a mi mateixa com a dona. Em van anomenar p*ta, bruixa, heretge i dimoni", va recordar abans de fer una referència a diverses artistes actuals que també han volgut revelar-se en contra dels dogmes que asseguren que una dona que fa referència a la seva sexualitat perd el seu valor en la societat.

"Ara Cardi B pot cantar sobre el seu WAP, Kim Kardashian pot adornar la portada de qualsevol revista amb el seu darrere al descobert i Miley Cyrus pot pujar en una bola de demolició". Per finalitzar, Madonna llança un contundent missatge en el qual demostra que ella continua sent la principal defensora dels drets femenins, encara que moltes d'altres també s'han unit a la seva lluita. "Benvingudes, g*sses," va escriure.

Madonna va compartir a les seves xarxes socials un fragment d'una entrevista en la qual promocionava el seu polèmic llibre

Per complementar i argumentar el que havia expressat anteriorment, la intèrpret va compartir un fragment d'una entrevista en un programa australià el 1992. En el vídeo, es pot veure el presentador realment incòmode per les declaracions de Madonna amb relació a la llibertat sexual. En la conversa, Madonna l'increpa en preguntar-li si mai no havia llegit revistes per a adults, al que ell respon que sí, però no és el mateix que ho faci un home que ho faci una dona.

Malgrat els constants atacs que va rebre Madonna per defensar el seu pensament, l'artista sempre es va mostrar serena i tranquil·la, actitud que solia contrastar amb la ira i la incomoditat dels seus detractors. Ara és molt més comú veure dones parlant públicament del tema sense cap repercussió negativa, però en els 90 aquests temes continuaven sent un tabú dins de la societat, així que Madonna es va convertir ràpidament a tota una icona de la llibertat d'expressió i el feminisme.