Jamie Lee Curtis ha estat protagonista aquesta setmana després de guanyar el seu primer Oscar als 64 anys. L'actriu va rebre el premi a la Millor Actriu de repartiment pel seu paper a 'Tot alhora a tot arreu', cinta que al seu torn es va emportar l'Oscar a la Millor Pel·lícula. No obstant això, es pot dir que Jamie Lee Curtis ja va ser notícia fa uns dies per una presumpta història d'amor amb Melanie Griffith, de 65 anys.

Tot va passar el passat 3 de març. Aquell dia va saltar als mitjans la notícia sobre la presumpta relació sentimental entre ambdues artistes. Van ser molts que van relacionar l'exesposa d'Antonio Banderas amb Curtis, arran d'una publicació de la primera a Instagram.

A l'esmentada publicació es podia veure una foto d'ambdues en la que lluïen radiants i somrients mentre prenien un esmorzar. I juntament amb la instantània un text que va donar peu a tota mena d'especulacions.

Melanie Griffith desencadena tots els rumors

"Com de meravellosa és la meva amiga Jamie Lee Curtis? Ella realment és tota alhora a tot arreu. M'encanten els nostres menjars juntes, les nostres converses que inclouen tota la gamma de la vida i l'amor i evoquen rialles, llàgrimes i records preciosos. Per tu, Jamie! T'estimo fins a la lluna", es podia llegir. Fins aquí sembla tot normal.

Tanmateix, val a dir que per definir Jamie Lee Curtis, Melanie va utilitzar la paraula 'girlfriend', que es pot traduir com a 'amiga', però també com a xicota. I clar, va faltar temps perquè nombrosos mitjans traguessin de l'armari a ambdues actrius.

Així mateix, no és la primera vegada que els mitjans atribueixen una relació sentimental a Melanie Griffith i Jamie Lee Curtis. Va passar també el 2021. Llavors ambdues van oferir una entrevista conjuntament en la que Jamie va tenir unes paraules molt profundes adreçades a Melanie: "Tinc totes aquestes definicions d'icona que he buscat, però crec que una amb la qual estaries contenta és: 'Una icona deixa empremta en la història'. Que és el que tu has fet i continues fent". Curtis va aprofitar l'entrevista per subratllar que ambdues havien passat moltes coses juntes en les últimes dècades.

Mentrestant, Melanie també va dedicar unes boniques paraules a Jamie en l'acte en el qual Curtis va immortalitzar les seves empremtes al Teatre Xinès TCL a Los Angeles. "Els seus pares van ser algunes de les estrelles més importants de la seva època i, tanmateix, Jamie ha aconseguit eclipsar-los. Per a dues noies com nosaltres que vam créixer en la resplendor i la brillantor del vell Hollywood, tenir les mans i els peus immortalitzats en ciment al llegendari Teatre Xinès és alguna cosa molt, molt important. És un honor reservat només per als qui han deixat una empremta indeleble en aquesta indústria i Jamie sens dubte ho ha fet", va comentar llavors Griffith.

Melanie Griffith Dakota Johnson GTRES
Melanie Griffith i Dakota Johnson / GTRES

Només tenen una profunda relació d'amistat

No obstant això, aquesta proximitat és només fruit de l'amistat que les uneix des de fa més de 40 anys, no d'una relació. I és que les artistes es van conèixer quan començaven al món de la faràndula i treballaven per fer-se un lloc entre les estrelles del cinema.

D'altra banda, a més de posar juntes a nombroses catifes vermelles, Jamie i Melanie també han col·laborat en la creació d'un podcast. Són moltes les similituds que comparteixen aquestes dues dones, incloent el fet de provenir de famílies d'artistes. Jamie és filla dels reconeguts actors Tony Curtis i Janet Leigh, mentre que Melanie és filla d'una de les grans llegendes de Hollywood, Tippi Hendren, que actualment te 93 anys d'edat. A més, ambdues van tenir l'oportunitat de treballar juntes a la pel·lícula 'Reclutes novelles' l'any 1981.