Qui no somia amb una declaració d'amor?, A quantes noies els encantaria rebre flors de la persona estimada?, Com somies que et demanin matrimoni? Algunes d'interrogants que ens van venir a la ment quan ens assabentem i vam veure el vídeo de l'última excentricitat del clan Kardashian fa pocs dies.

El vídeo mostra diverses persones en una platja. Allà es pot veure un enorme cor de roses (clavells) vermelles en forma de cor i dins d'aquest la raó d'això. Resulta que, aparentment, va ser una sorpresa molt ben organitzada per Travis Barker (el nuvi de Kourtney Kardashian), per demanar-li si volia de ser la seva dona i establir el seu compromís des d'aquell moment.

Un somni fet realitat de la forma de la qual moltes dones li agradarien ser sorpreses. Un ambient ideal, ja que les flors, el so del mar, molt pocs espectadors (que creiem eren els guardaespatlles, fotògrafs i familiars propers), i ells dos dins del romàntic cor declarant el seu amor. Allà es pot veure clarament quan Travis s'agenolla davant ella per fer-li la proposta d'amor. Sens dubte un moment inoblidable que quedarà gravat en la ment de Kourtney Kardashian.

La seva germana, Kim Kardashian, va pujar el petit vídeo a la seva pàgina d'Instagram, obtenint de manera immediata molts comentaris, entre els quals fan saber el feliços que estan davant de tal notícia, alegrant-se que hagi deixat el seu antic nuvi, Scott Disick, en el passat. També es van mostrar una mica preocupats, ja que aquest seria el tercer compromís de Travis i esperen que Kourtney no es converteixi en la tercera que se separi d'ell.

travis barker kourtney kardashian

Travis Barker i Kourtney Kardashian

A aquesta maca parella se'ls pot veure molt enamorats a les fotos que es mostren a les seves xarxes. Ambdós ja compten amb l'experiència necessària i maduresa per caminar junts en aquest nou camí i treure el millor de cada qui.

"Que aquest començament de camins de roses en tota la seva esplendor sigui només el principi de molts moments inoblidables en la seva vida" diu Kim en el seu Instagram mostrant la felicitat i la sorpresa que l'embarga davant del compromís de la seva germana i felicita la feliç parella, la qual cosa deixa clar que compten amb el suport de la família en aquest moment.

kim kardashian efe

Kim Kardashian

Avui les roses ens porten vents de casament que s'acosten, esperem que sigui aviat per ser espectadors de la seva cerimònia, ja que si es van utilitzar 1000 roses per al compromís, cal ansiosos veure el que ens mostraran el dia que certifiquin el seu compromís.

De moment, els seguirem molt de prop a les xarxes per conèixer cada detall de la preparació de tan esperat moment, ja que sabem que els seus seguidors també estan ansiosos de veure el final feliç en aquesta nova història d'amor que comença davant dels nostres ulls.