Lady Gaga està acostumada a causar enrenou amb els seus extravagants abillaments, recordem que la famosa intèrpret de 'Poker Face' es va guanyar el seu lloc al llistat d'excèntrics del món de l'espectacle gràcies als seus cridaners vestits.

En aquesta ocasió, es pot observar la guanyadora de l'Òscar de passeig amb el seu Buldog Francès, la seva bonica gosseta anomenada "Miss Àsia". L'artista portava un look molt poc convencional per treure de passeig la seva mascota: Una frondosa perruca de cabell arrissat en color negre emmarcava el rostre de la cantant, al seu torn utilitzava un maquillatge molt carregat amb llavis vermells i ulls profunds. En la part superior la cantant portava un bonic i delicat bustier de color blanc amb detalls en transparència, per a la part inferior del seu look va optar per una faldilla llarga fins als peus també de color blanc confeccionada en una tela completament transparent amb alguns estampats florals en color blanc. El look totalment monocromàtic de l'estrella finalitza amb uns cops de taló de plataforma blancs, totalment dignes d'ella!

Lady Gaga

Lady Gaga

Miss Àsia no es queda enrere, la famosa Piggy Pie, com li diu Gaga afectuosament, es va deixar admirar utilitzant un tendre vestit del mateix to que el de la 'Mother Monster', l'esmentat vestit comptava amb un bonic volant d'encaix al voltant del coll de la "buldog" Infinitat de persones es van apostar als afores de l'hotel on es trobava l'artista per fotografiar el seu look i admirar la bellesa de la cantant i la tendresa de Miss Àsia.

La famosa cantant nord-americana és amant dels gossos, en especial de la raça buldog Francès i és per aquest motiu que l'estrella no es va formar en tenir un d'ells com el seu més fidel company de vida. La cantant en total té 3 gossos de l'abans esmentada raça i porten per nom: Miss Àsia, Koji i Gustav.

gossos de lady queca

Gossos de Lady Gaga

La raça de gossos Buldog Francès és famosa entre les celebritats, alguns dels famosos que tenen a un Buldog com mascotes són Hugh Jackman, Leonardo DiCaprio, Chiara Ferragni, la família Beckham i Reese Witherspoon.

Es pot destacar que fa pocs dies, la cantant va rebre la notícia que havien estat segrestats dos dels seus tres gossos durant el seu passeig en un carrer de Hollywood al districte dels Àngels, Califòrnia. En el segrest va resultar ferit el passejador dels gossos de l'artista i encara que es troba estable va haver de ser intervingut quirúrgicament. La protagonista d''A Star Is Born' va oferir la increïble suma de 500.000 dòlars com a recompensa a qui pogués tenir informació de valor sobre el parador de les seves estimades mascotes.

Afortunadament, una dona va aconseguir trobar els Bulldogs en un carrer i els va portar a l'estació de policia per mantenir-los en custòdia. Lady Gaga es va sentir devastada amb la notícia i impotent pel succeït, ja que es troba a Itàlia realitzant els enregistraments de la seva nova pel·lícula 'House of Gucci', però es troba alleujada en saber que els seus "nadons" estan fora de perill.