Al mig d'una disputa legal per l'incompliment de l'oferta en la compra de Twitter i la notícia del naixement de dos nous fills amb Shivon Zilis, una alta executiva de 'Neuralink', la seva empresa d'intel·ligència artificial; el multimilionari Elon Musk continua donant de què parlar. Segons va informar el diari 'The Wall Street Journal', l'home més ric del món va provocar el divorci del cofundador de Google, Sergey Brin, i Nicole Shanahan, en mantenir un affaire amb ella a començaments del mes de desembre passat a la ciutat de Miami, Florida. Aquesta aventura amorosa amb l'esposa d'un dels homes més rics del món ha causat conflictes econòmics, ja que, segons va informar l'esmentat mitjà, Brin no vol mantenir cap tipus de relació personal ni comercial amb Musk.

La relació entre ambdós empresaris va començar el 2008, quan els Estats Units van travessar la 'Gran Recessió'. En aquell moment, Brin va invertir 500.000 dòlars en el projecte de Tesla Motors, i en 2015 Musk li va regalar a l'executiu de Google un dels primers cotxes elèctrics fabricats per la visionària empresa. Tanmateix, el mes de gener passat, Brin va presentar la demanda de divorci en contra de la seva dona i també va ordenar els seus assessors que desinvertissin tots els diners de les empreses d'Elon Musk, per la suposada infidelitat entre ell i la seva dona.

Després d'aquestes declaracions publicades pel mitjà nord-americà, Elon Musk ha decidit defensar-se a través del seu compte de Twitter, com és habitual en ell. "Això és una absoluta bestiesa. Sergey i jo som amics i vam estar junts en una festa ahir a la nit!", va escriure el CEO de SpaceX. A més, va afegir el següent: "Només he vist a Nicole en dues ocasions en tres anys, ambdues vegades amb molta una altra gent. Res romàntic", assegurant que mai no ha mantingut una relació amb l'esposa del seu amic i desmentint per complet la informació oferta per 'The Wall Street Journal". Així mateix, també va criticar enmig especialitzat en negocis i economia per haver publicat un article basat en rumors. "Se suposa que WSJ ha de tenir un alt estàndard per al periodisme i, ara mateix, són un subtabloide. WSJ hauria de publicar històries que realment importin als seus lectors i que tinguin una base fàctica sòlida, no rumors aleatoris de tercers", va sentenciar.

De moment, es desconeix la suma total de les inversions de Sergey Brin en les diverses empreses d'Elon Musk (Tesla Motors, SpaceX, Neuralink i The Boring Company). També es desconeix si la desinversió s'ha produït de manera total o parcial.

Segons ha transcendit, l'aventura de Musk amb Shanahan va passar durant la fira Art Basel a la ciutat de Miami, però en haver-se filtrat la notícia de la infidelitat, Musk li va demanar perdó a Brin, però ja el cofundador de Google havia pres la decisió de tallar qualsevol tipus de relació amb el i amb Shanahan. D'altra banda, Nicole Shanahan estaria negociant els termes del seu divorci, esperant aconseguir un acord valorat en mil milions de dòlars, malgrat haver-hi un acord prematrimonial entre ells.