Cardi B va respondre molesta a un usuari de Twitter que va dir que la seva filla de 3 anys, Kulture, és autista. La contundent resposta de la cantant en defensa de la seva filla va aixecar una forta polèmica en la comunitat de pares de petits diagnosticats amb aquest trastorn, ja que no ho consideren un insult sinó una condició. Malgrat que diversos seguidors van donar suport a la intèrpret de 'Bodak Yellow' en el seu reclam, d'altres consideren que l'autisme no té per què avergonyir ningú.

"La teva filla és literalment autista i ets a twitter en lloc d'assegurar-te que no estigui posant el dit en els punts de venda", va assenyalar un usuari de Twitter aquest cap de setmana en un comentari que ja va ser eliminat. La rapera de 29 anys va respondre: "La meva filla no és autista...No li poden trucar del, així que tots vostès l'han de diagnosticar amb alguna cosa. (...) Per a què parlen dels nens?", va dir la cantant indignada.

Molts fanàtics van sortir en defensa de la intèrpret. Alguns dels seguidors de l'artista li van insistir que deixés d'alimentar els seus haters. "Ignora'ls. Simple. Volen arribar a tu i els deixes", va escriure un dels usuaris. Un altre dels seguidors li va escriure: "Mami, deixa de fer-los atenció. Això és literalment el que volen". Però altres internautes van destacar que cridar algú "autista" no ha de ser considerat un insult. "Tu tens tot el dret de defensar la teva filla. Només estic provant d'entendre per què dir que una nena és autista seria utilitzat com un insult", va escriure una seguidora. "Tinc dos nets amb autisme. Són el meu cor. No sé què va fer que la gent digués autista a la teva filla, però no és res de què avergonyir-se", va dir una altra internauta.

Cardi B i la seva família
Cardi B i la seva família

Cardi B ha aconseguit obrir-se camp en la música urbana, tradicionalment dominada per homes, per convertir-se en la segona rapera solista en mantenir-se al cim de la llista Billboard i és la primera dona que es va guanyar el Grammy a Millor Àlbum de rap en solitari. A més, és mare de Kulture de 3 anys, i el seu fill Wave de 9 mesos, fruit del seu matrimoni amb el raper Òfset. Aquesta no és la primera vegada que la cantant enfronta aquesta classe de crítiques. Durant un live en el seu compte d'Instagram, l'abril passat l'artista va dir: "No hi ha res de dolent en aquest trastorn. Tinc amics que tenen fills autistes. Però el meu fill no té això. Llavors, si vull dir no 'Li posis aquesta merda al meu fill' puc dir això", va assenyalar la rapera del Bronx.

Recentment Cardi B i Òfset van rebutjar el bullying cibernètic que n'hi ha impactat com a família i pel qual es van negar a compartir el nom del seu fill Wave durant els primers mesos de nascut. "Passem per moltes coses tristes amb Kulture, un comportament terrible que ni tan sols passem amb els nens més grans", va dir Cardi, que és madrastra dels fills d'Òfset de relacions prèvies. "Tanta gent publica coses cruels i fastigoses només per obtenir una reacció de nosaltres". La intèrpret de "Like It" va afegir: "Volem protegir els nostres sentiments perquè ens posem molt, molt enutjats", van assenyalar en entrevista per a Essence.