Enmig d'una batalla legal, Elon Musk ha causat enrenou a internet després d'haver-se filtrat unes fotos d'ell utilitzant només una tovallola. La foto va ser captada durant unes breus vacances que va prendre el multimilionari a les costes de Mykonos a Grècia, mentre gaudia de la companyia d'uns amics. Tanmateix, malgrat que la intenció de Musk era desconnectar-se de les xarxes socials, el treball i el seu futur litigi contra Twitter, l'empresari no es va poder escapar dels paparazzis i de les reaccions dels internautes, els qui no van demorar en crear una gran quantitat de mems sobre el CEO de Tesla Motors.

A les fotos, Elon Musk apareix a bord d'un luxós iot, descansant amb tot el tors descobert i amb una tovallola nuada a la seva cintura, mentre sostenia una beguda a la seva mà. Segons va informar el 'Daily Mail', els acompanyants de Musk en aquest viatge eren la dissenyadora de modes Sarah Staudinger i el seu marit, l'agent de Hollywood Ari Emanuel. Tanmateix, el que més va cridar l'atenció dels internautes no va ser el iot, ni la destinació a on va viatjar amb els seus amics, sinó la pal·lidesa extrema de la seva pell, per la qual cosa els usuaris d'internet no van deixar passar l'oportunitat de crear centenars de mems i reaccions hilarants davant d'aquestes fotografies.

Elon Musk va reaccionar als seus propis mems a Twitter

A causa de la seva evident absència de bronzejat a la seva pell, els internautes van assegurar que ell no passa gaire temps a l'aire lliure i fins i tot van afirmar que el multimilionari és part d'una "simulació de la realitat". Una gran quantitat de bromes sobre l'empresari van inundar les xarxes socials, sobretot a Twitter, on els internautes van viralitzar l'etiqueta #FreeTheNipple, una tendència que exigeix que a les xarxes socials s'apliquin les mateixes normes per a home i dones, evitant la censura d'aquells que volen mostrar el tors sense cap tipus de roba, sent Grimes, exparella d'Elon, una de les més fidels defensores d'aquest moviment.

D'aquesta manera, un usuari de Twitter que es va identificar com '@Teslaconomics' va publicar la famosa fotografia d'Elon Musk a la platja al costat de|juntament amb diversos missatges d'admiració: "Aquest és l'home que canviarà la història de la humanitat", i encara que molts tuitaires van estar d'acord amb aquesta premissa, el cert és que molt d'altres es van dedicar a publicar mems sobre el multimilionari: "Elon Musk és el cos de l'androide de Krang', "Hauria de rebre una mica més de vitamina E", "Oh, ell és tan pàl·lid", "Com a bon inversor, ell ha d'invertir en un bon bloquejador solar", van ser uns dels comentaris més destacats, juntament amb diverses imatges d'ell apareixent com en una espècie de resplendor. Abans aquests divertits comentaris, Elon Musk va prendre uns minuts per respondre a la publicació: "Vaja!, potser m'hauria de treure la samarreta més sovint Free the nip!", va comentar l'empresari en to de broma. A més, es va prendre el temps de calmar als seus inversors en assegurar que ja les seves vacances van acabar i està de nou enfocat en els negocis: "Estic de volta a la factoria, per cert".