Ariana Grande, una de les celebritats amb més nombre de seguidors a nivell mundial, es va mantenir absent de les seves xarxes socials durant alguns dies. Després de la seva tornada, la cantant va sorprendre tots en publicar una imatge en la qual presumeix d'unes arracades de perles i del seu nou look, una cabellera totalment rossa amb què assumiria el seu nou projecte professional.

Encara que la intèrpret de temes com 'Thank U, Next' i 'God is a Woman' no ha confirmat el veritable motiu d'aquest canvi d'imatge, tot sembla indicar que Ariana Grande va haver de canviar el color del seu cabell per adaptar-se a les exigències d'un guió cinematogràfic, ja que pròximament estaria interpretant 'Glinda', la bruixa bona de 'Wicked Part 1' i el personatge de la qual es caracteritza per una llarga cabellera de color ros. Aquest musical està inspirat en la història de 'El Mago de Oz' i estarà dirigit per Jon M. Chu. A més, comptarà amb la participació de Cynthia Erivo i Jonathan Bailey. Aquesta pel·lícula es dividirà en dues parts i s'estrenarà el dia de Nadal de 2024 i 2025, respectivament.

Aquest canvi en la seva imatge va ser totalment inesperat, ja que la majoria de les celebritats solen enfosquir el color del seu cabell durant la temporada de tardor-hivern, deixant els highlights i les tonalitats una mica més clares per als dies d'estiu, ja que sol aclarir-se naturalment per l'exposició als rajos de sol. A més de descolorir completament la seva cabellera i matisar-la amb una tonalitat platinada, Ari també va aclarir les seves celles, aconseguint un look totalment harmònic.

Ariana Grande es una a la tendència Barbie Core amb el seu nou color de cabell|

Provant de desviar la mirada, la cantant va escriure en el títol de la seva publicació el següent: "Arracades noves", mostrant un parell d'arracades de perles. Tanmateix, aquest detall va quedar totalment en segon pla en ser enfosquit pel seu nou look. En la imatge, Ariana va posar amb la seva icònica cua, però en aquest cas es va decantar per una cua baixa i d'acabat poliment. I encara que aquesta no és la primera vegada que la cantant llueix una cabellera rossa, el cert és que ha causat un veritable enrenou a totes les xarxes socials, ja que s'havia passat a la morenor des de fa més de dos anys. De fet, l'última vegada que se li va veure amb el cabell ros va ser en els Premis Grammy de 2020, encara que en aquesta ocasió no va descolorir la seva cabellera i va aconseguir l'efecte platinat en utilitzar una cua postissa.

L'estilista de les estrelles, Chris Appleton, va reaccionar a aquest canvi de look en publicar a la secció de comentaris: "Ohh hola, vell amic", recordant els looks anteriors de la intèrpret. Al moment, la publicació compta amb 6,7 milions de "likes", i uns quants comentaris que van poder publicar alguns dels seus fans abans que l'estrella limités els comentaris en el post. "Blonde Ari està de tornada", "Glindaaaaaa", "Diva Rossa", "Blondiana ha destrossat la internet", van ser tan sols alguns dels missatges que va rebre la cantant.