L'actriu i cantant Ariana Grande va celebrar un casament molt íntim el passat mes de maig de 2021. Només van assistir a la celebració els familiars i amics més propers de la parella. Tanmateix, la millor amiga d'Ariana no va assistir malgrat haver estat convidada, augmentant els rumors d'una possible enemistat entre elles

No obstant això, Elizabeth Gillies ha volgut explicar públicament per què no va poder assistir al casament de la seva amiga. A través d'una entrevista en el programa "Watch What Happens Live" amb el presentador Andy Cohen, l'actriu de "Victorious" va afirmar que la seva amistat amb Ariana Grande és més forta cada dia, però que no va poder anar al casament que es va realitzar a la mansió de Montecito, Califòrnia, a causa de compromisos professionals. "No vaig poder sortir del treball per anar al seu casament perquè hauríem de ser autoritzats durant set dies per volar. Ni tan sols vaig poder demanar el dia lliure". Encara que la millor amiga d'Ariana no va poder ser present, ella es va encarregar de demostrar-li el seu suport incondicional amb missatges i paraules d'ànim.

Elizabeth Gillies i Ariana Grande/ Agència

Elizabeth Gillies i Ariana Grande/ Agència

Les amigues es van conèixer en el rodatge de la sèrie Victorious de la cadena Nickelodeon, el 2010, mentre interpretaven els personatges de Jade West (Elizabeth) i Cat Valentine (Ariana). Ambdós personatges li van obrir les portes de Hollywood i les van catapultar a la fama.

Malgrat que Elizabeth Gillies no va poder compartir el moment més feliç de la vida de la seva amiga, després de més de dos anys sense veure's s'han reunit per passar temps de qualitat juntes. Fa tan sols uns dies, les amigues van publicar a les seves xarxes socials que finalment estaven juntes. Els seus seguidors van embogir i els van demanar que cantessin temes juntes, raó per la quin van acabar fent una sessió de karaoke molt divertida.

Liz, com li anomena afectuosament Ariana a la seva amiga, va publicar unes fotos a les seves xarxes socials, escrivint: "La setmana passada. El més destacat: veure a @arianagrande per primera vegada en DOS ANYS I MIG". La intèrpret de "Thank U Next" no va poder resistir-se a comentar la publicació i va escriure: "El meu cor absolut". La relació entre elles és tan forta que Elizabeth considera Ariana com la seva germana. En una entrevista concedida a 'People' el 2015, Liz va indicar que "no podem allunyar-nos l'una de l'altra. Vam fer un programa animat juntes, vam fer veus en off en un programa per a Nickelodeon juntes. Realment no podem separar-nos".

Elizabeth Gillies i Ariana Grande/ Agència

Elizabeth Gillies i Ariana Grande/ Agència

Així mateix, Elizabeth va explicar que la seva relació ha evolucionat significativament al llarg dels anys, considerant que més que una amistat és una germandat, un membre molt especial dins de la seva família. "Ella és com a sang per a mi, és com la meva germana. Llavors, llevat que tinguem una gran baralla massiva, res no canviarà entre nosaltres. Solíem viure juntes. La conec des de fa anys, però se sent com si fos des del principi dels temps", va assegurar Liz Gillies.

Els fans d'ambdues esperen que, amb l'aixecament de les restriccions per la pandèmia, les amigues puguin estar més temps juntes per delectar tots amb les seves melodioses veus.