Ariana Grande va complir 29 anys i té raons per celebrar haver-se convertit en una icona pop amb desenes de col·laboracions i duets amb altres artistes, més de 319 milions de seguidors a Instagram i més de 51.4 milions de subscriptors en YouTube. Tanmateix, la celebració va ser enfosquida per un problema greu de seguretat a casa seva, on va ingressar un assetjador, que ja l'havia amenaçat de mort.

L'incident va ocórrer el cap de setmana passat quan un home va aconseguir eludir la seguretat de la casa de la cantant a Montecito, Califòrnia i ingressar a la propietat. Immediatament es va activar l'alarma de seguretat i van avisar la policia de la irregularitat. En arribar a la casa la policia va aconseguir detenir i identificar l'assetjador de la intèrpret de 'Side To Side', que afortunadament no es trobava a la seva casa en aquell moment. Les autoritats policials van identificar l'individu com Aharon Brown, un jove de 24 anys que està obsessionat amb Ariana Grande i ha intentat atemptar contra la seva vida en diverses ocasions.

No és la primera vegada que l'artista és víctima de l'assetjador. Aharon Brown ja havia estat detingut el setembre de 2021 després de colar-se a la casa de Los Angeles de la cantant amb un ganivet a la mà, mentre cridava "els mataré a tots i a ella". En aquell moment va ser detingut i se li van imputar càrrecs criminals. També se li va imposar una ordre d'allunyament amb una vigència de cinc anys, que no ha respectat ja que se l'ha saltat en diverses ocasions provant d'apropar-se a la intèrpret. Aquesta vegada el subjecte va ser detingut i actualment es troba sota custòdia policial, però té antecedents per assetjaments, violació de domicili, robatori, dany a la propietat pública, obstrucció a la justícia i violació d'ordre de restricció, càrrecs dels quals s'ha declarat innocent.

En aquell moment l'artista va sol·licitar al Tribunal Superior de Los Angeles que atorgués una ordre de restricció contra Brown. "Tinc por, per la meva seguretat i la seguretat de la meva família (...) Sento que, en cas de no aprovar-se aquesta ordre d'allunyament, el senyor Brown continuarà venint a la meva casa amb la intenció de ferir-me físicament o assassinar-me o a membres de la meva família", va dir Ariana Grande el setembre de l'any passat quan estava bastant nerviosa per la qual cosa havia passat, ara es repeteix l'escena encara que afortunadament no es trobava a la seva casa al moment que l'assetjador va ingressar a l'immoble.

També l'any 2020 Ariana Grande i la seva mare Joan van haver de demanar una altra ordre d'allunyament també per cinc anys, de Fidel Henriquez. La policia el va detenir després que aconseguís burlar-se del seu equip de seguretat per deixar-li una nota en la qual li confessava el seu amor. Va ser imputat per haver-se ficat en la residència de la cantant i haver-se resistit a les autoritats que van procedir al seu arrest. Malgrat el lamentable incident en el seu aniversari, la intèrpret de 'Thank U, Next' té raons per celebrar, amb una carrera que suma més de 130 reconeixements, dues nominacions al Grammy i set nominacions als Billboard Music Awards, que ubiquen Ariana Grande, entre les artistes més estimades i reconegudes del moment.