Segons l'estudi de la científica Tegham Lucas, de la Universitat d'Adelaida a Austràlia, existeix una remota probabilitat d'aconseguir una persona idèntica a una altra al món, específicament una possibilitat d'una en un bilió. Sorprenentment, tot sembla indicar que la cantant Ariana Grande pertany a aquest mínim percentatge, ja que una jove influencera s'ha fet mundialment famosa a les xarxes socials en ser idèntica a ella, convertint-se immediatament en la doble oficial de la intèrpret de 'God is a Woman'.

Es tracta d'una jove originària de Califòrnia, anomenada Paige Niemann, que actualment compta amb una comunitat de fans a Instagram de més de 10 milions de seguidors, i tot i que encara no s'apropa a l'escandalosa xifra d'Ariana Grande a les xarxes, el cert és que ha aconseguit trencar internet a causa de la seva impressionant semblança amb la diva del pop.

La semblança entre elles és tan sorprenent que fins a la celebritat ha reaccionat davant de la gran quantitat de similituds que existeixen entre ella i Paige Niemann, que s'ha dedicat a recrear completament el seu estil, des de la seva característica cua alta, fins a la forma en la qual es vesteix i es maquilla. De fet, Niemann ha replicat exactament algunes de les sessions de fotos més icòniques d'Ariana Grande, com la portada del seu àlbum 'Thank U, Next" o el look va completar que va portar en el vídeo en el que es va disfressar del personatge de ficció 'Regina George' de la pel·lícula 'Chicas Malas'.

Ariana Grande no està del tot contenta amb el seu doble d'internet

Al principi, Ariana Grande no es va prendre tan malament que aquesta noia es fes famosa en assemblar-se a ella, encara que no estava del tot còmoda que imités fins i tot la seva manera de vestir. De fet, en una ocasió va compartir un vídeo en el qual el seu doble utilitzava un àudio del seu personatge de 'Cat' en la sèrie 'Sam & Cat'. "És una joguina per a gossos que sembla un telèfon, no és genial?", deia el diàleg que va imitar Paige, però amb el look d'Ariana, no amb el del seu personatge en la sèrie. Davant d'això, la cantant va indicar a través del seu compte de Twitter el següent: "Simplement em pregunto: per queee la veu de 'Cat' en el seu diàleg? Estic segura de que ella és la més dolça i afronta, de veritat, però definitivament és estrany veure la gent barrejar els dos mons", va escriure Ariana.

L'influencera va decidir no respondre davant d'aquest tweet, però sí que va donar la seva opinió sobre els fans de la intèrpret, que l'acusen de guanyar fama en imitar Ariana. "Quan vaig començar a fer els meus looks com els seus, molts dels seus fans eren molt dolços, però l'altra meitat eren les persones més dolentes que he vist a internet... Els fans d'Ariana s'ofenen quan la gent fa qualsevol cosa similar a ella... Ells diran: 'sigues tu mateixa', o diran que només hi ha una Ariana i que mai no seré ella", va confessar la doppelgänger d'Ariana Grande.