Miley Cyrus és famosa especialment per la seva rebel·lia i excessos, a més de la seva poderosa veu i excèntriques presentacions. Però també ho és perquè té un gran cos que no dubta a mostrar cada vegada que pot. I encara que molts creguin que és un truc miraculós de Hollywood, en realitat tenir una figura tonificada com la d'ella, requereix un pla físic i alimentari. El cos de la intèrpret de 'Wrecking Ball' no és qüestió de màgia, sinó d'un treball disciplinat que inclou una rutina completa d'exercicis i una alimentació conscient que, tu també pots seguir.

La també actriu segueix religiosament una rutina d'entrenament que inclou cardio, bicicleta, córrer, ballar i cantar, si, perquè sempre canta quan entrena. Però la clau de la seva cintura i les seves tonificades cames és l'exercici de pilates i ioga, que són disciplines fonamentals en el seu entrenament diari per mantenir la seva figura d'infart.

L'artista és una fanàtica del ioga. Realitza pràctiques de dues hores d'Ashtanga Vinyasa Yoga gairebé tots els dies, després completa amb mitja hora de pilates. Realitza rutines especialment enfocades a les cames per lluir-les tan primes i tonificades, a més d'abdominals que l'ajuden a mantenir una cintura de vespa i un ventre d'acer. La seva entrenadora Mari Winsor, ha dit que la seva famosa alumna és "una noia que treballa dur per aconseguir el seu objectiu i que és prou llesta respecte al seu cos".

En les seves rutines inclou exercicis com el d'elevacions de costat de cames, el famós hot potatoes, així com els exercicis one hundred, que consisteix a col·locar-se ajaguda de cara amunt, mantenint les cames i el cap elevats del terra mentre es pugen i baixen els braços ràpidament, aquesta rutina l'ajuda a treballar cames i abdominals alhora. Amb la seva entrenadora personal dissenya circuits d'exercicis que inclouen esquats per tonificar glutis i un recorregut d'exercicis cardio amb aparells. Un dels seus favorits són els abdominals creuats perquè l'ajuden a treballar els oblics, marcant la cintura i les línies laterals de l'abdomen.

D'aquesta manera, Miley Cyrus aconsegueix la flexibilitat que ostenta en escena, aquests abdominals envejables i aquestes cames llargues i fermes. La rutina d'entrenament i exercicis de l'exnoia Disney no és tan complicada però és important seguir-los al peu de la lletra amb constància. A més a l'artista li agrada cantar quan entrena, a les seves xarxes socials ha mostrat sempre les seves rutines d'exercici en les quals també canta per marcar el ritme de l'entrenament, la qual cosa, sens dubte, també l'ajuda a preparar-se millor per als seus concerts.

La intèrpret de 'The Climb' sap que l'exercitar-se almenys sis dies a la setmana li ajuden a preparar-se físicament i també vocalment per a les seves presentacions, però a més del seu entrenament, Miley Cyrus va practicar durant diversos anys la dieta 'plant based', lliure de gluten. Encara que fa un parell d'anys va començar a incorporar peix al seu menú, continua consumint bàsicament vegetals, sense carn ni lactis. "Ara estic molt més en forma que abans i crec que, en un moment donat, estava bastant desnodrida", va revelar en entrevista a 'Us Weekly'.