Brad Pitt sempre s'ha definit com una persona solitària i de molt pocs amics. Tanmateix, això no ha estat impediment perquè ell hagi aconseguit crear una gran amistat molt propera amb alguns dels seus companys de repartiment. Així mateix, l'actor també té molt clar amb qui no vol treballar en cap projecte en Hollywood, i perquè passi cap per alt, Pitt ha decidit crear la seva pròpia llista negra on ha vetat a algunes celebritats que no són del seu grat i amb els quals no està disposat a compartir en un set de filmació.

Aquesta informació l'ha revelat el seu company a la pel·lícula 'Bullet Train', Aaron Taylor-Johnson, en una entrevista amb la revista 'Variety'. "Quan treballes amb tants actors, i després d'un temps, comences a prendre notes del tipus: 'Definitivament no treballaré amb aquesta persona mai més'. Brad té dues llistes, una de bona i una altra de dolenta", va explicar Taylor-Johnson

L'actor va assegurar que "ell sol vol portar llum i alegria al món i estar envoltat de persones que són allà per passar una bona estona", per la qual cosa descarta immediatament totes aquelles persones que tinguin una mala energia. Encara que Taylor-Johnson no va voler desencadenar la polèmica en revelar els noms de les celebritats que Brad Pitt ha col·locat en la seva llista negra, sí que ha donat els noms d'alguns actors que són en la 'llista bona' de Pitt. Entre ells es pot anomenar a Sandra Bullock, el seu coprotagonista en 'Bullet Train'. "Sandy és una vella amiga. És una persona intransigent a qui podria demanar favors al llarg dels anys i ho he fet moltes vegades i sempre està allà", va comptar l'actor en l'entrevista. A més, també va afegir que la jove actriu Joey King també es va guanyar el cor de Pitt.

Sorprenentment, un dels actors/cantants que s'ha guanyat el respecte de Brad Pitt en els últims mesos ha estat Bad Bunny, amb qui l'hem vist interactuar de forma molt amigable a la catifa vermella de 'Bullet Train'. A més, ell mateix ha indicat que va ser realment increïble treballar amb el porto-riqueny. "Bad Bunny... ell va per tot, no dubta les coses! (…) Quan em venta al mar i m'apunyala en l'escena, no se la va pensar per a res, tot va ser molt realista!", va explicar Brad Pitt en una entrevista. Així mateix, va assenyalar que la filmació d'aquesta pel·lícula va ser bastant divertida. "És que així estan dissenyades les escenes. Són molt divertides i igual com la resta de l'elenc, tots en gaudim i crec que és el que més ressalta", va agregar.

Dos actors molt famosos podrien ser en la llista negra de Brad Pitt

Encara que no es va revelar cap nom dels famosos amb qui Brad Pitt no treballaria, s'ha especulat que alguns d'ells podrien ser: Tom Cruise, amb qui va acabar en molt mals termes després de la filmació de 'Entrevista con el vampiro', i Harrison Ford, amb qui no ha tornat a treballar des de 1997 quan van filmar "Enemigo íntimo".