Si Shakira té una cosa, o dues en aquest cas, és, d'una banda, que a part de ser una de les cantants més conegudes i seguides al planeta, té una facilitat innegable per ballar. Porta el ritme a la sang, però això no treu que durant tota la seva carrera s'entreni i vulgui perfeccionar el seu estil. La cantant colombiana no s'atura i fa tot el que calgui per continuar amb la seva màxima que Hips don't lie, els malucs no menteixen. Perquè és innegable que més enllà de la seva veu, els fans embogeixen amb Shakira per com mou el seu cos quan puja damunt d'un escenari o quan grava un videoclip.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

L'altra característica que té Shakira és que sempre ha dit el primer que li ha vingut al cap. Molt més d'un temps ençà, des que va partir peres amb Gerard Piqué. Ara diu el que pensa de veu, i quan canta. La colombiana no va amb panys calents, no ho ha fet mai, i sempre s'ha caracteritzat per dir i fer el que li ha sortit del monyo, per expressar-se tal com raja, i prova d'això és la confessió que ha fet sobre ella un dels seus professors de ball, de zumba concretament, que ha anat al programa First dates a buscar parella.

shakira bailarin2
Juanma, professor de zumba de Shakira, a 'First dates' / Cuatro

Té 43 anys i entre les seves cèlebres aprenents que han necessitat dels seus serveis, hi ha la intèrpret de la Music Session #53, Monotonía i Te felicito: "Son clases particulares porque ella no quiere estar con gente. ¿Cómo me iba a imaginar que Shakira iba a necesitar clases de zumba? ¡Pero si lo baila todo!", reconeixia ell en la seva presentació i xerrant amb Carlos Sobera. "Es muy guapa, es muy amable y muy trabajadora. Conmigo fue siempre maravillosa". Explica que li va fer classes de zumba mentre ella estava embarassada del seu fill petit, Sasha. I l'home ha revelat el prejudici que tenia la cantant colombiana sobre els catalans i la dansa. Confessa que quan va veure com ballava, li va dir: "No se creía que fuera catalán. Me dijo que ella estaba casada con un catalán y no se movía así". De fet, de les poquíssimes vegades que els hem vist ballar, per veure com es mou ell, va ser en un concert a Barcelona, al poc de sortir. Va fer pujar Piqué a l'escenari, amb Xavi Hernández, David Villa, Pedrito Rodríguez, Bojan Krkic i Sergio Busquets. I Piqué, agafant-li els malucs, confessava: "Para ya, para ya"...

Shakira no pensa que els catalans es mouen bé. O en aquest cas, que el seu català no es movia bé, com a mínim, quan de ballar es tractava. Per cert, la cita de Juanma a First dates va acabar de la millor manera, amb petó.

shakira bailarin3
Juanma, professor de zumba de Shakira, a 'First dates' / Cuatro

...El professor català de zumba de Shakira, trobant l'amor... Mentre ella no vol saber res del català de qui un dia va estar enamorat.