Aquest diumenge se celebra al Camp Nou un fenomen, la final de la King's League, la competició de futbol inventada per Gerard Piqué que vol desafiar el sentit comú i omplir l'estadi més gran d'Europa amb una competició que no és futbol oficial. Serà un espectacle. Piqué no podrà comptar amb l'arma secreta que va fer servir quan va organitzar la primera Copa Davis de tennis: va fer actuar-hi a la seva parella, Shakira. Aquest cop no podrà ser, per raons òbvies. Per aquest diumenge segur que Piqué s'amaga moltes sorpreses i EN Blau frisa per saber quins VIPS desfilaran per la llotja del camp. I per sobre de tots els VIPS el president de la competició, Gerard Piqué, i ben a prop la seva parella, Clara Chía que forma part de l'empresa que organitza l'esdeveniment, Kosmos. Aquest passat diumenge Clara ja va ser al costat del seu nòvio a la King's League vestida exactament com ell: de negre total, pantalons i camisa. Les seves habituals arracades de perla blanca, marca de les pijes de la zona alta de Barcelona, i la gran novetat: li hem pogut sentir la veu. Atenció al vídeo i a l'àudio:

Clara Chía Piqué tik tok
Clara Chía i Piqué, tik tok

A la part inferior esquerra del vídeo s'hi veu Clara Chía amb la bossa de mà penjant del braç i una ampolla d'aigua, texans foscos i dessuadora del mateix color, com li diu Hola va comfy, confortable, de feina, gens elegant.  Parlant, i aquesta és la novetat, amb una veu nasal, aguda i un accent típic de l'Upper Diagonal. Clara Chía és catalanoparlant i en castellà té el mateix accent que Pablo Urdangarin. No és dolent, és una característica de molts joves que s'han educat a Sarrià-Sant Gervasi.  A l'espera que Clara doni la seva primera entrevista a les càmeres, per què no aquest diumenge a la gran final parlant de la King's League, els lectors d'EN Blau ja han pogut sentir la seva veu. En las  antípodes de l'accent colombià de Shakira. Piqué ha canviat, no se sap si un Rolex per un Casio però clarament per un tipus de persona molt més habitual de l'ecosistema nocturn barceloní.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @Clarachia55 (@clara_chia55)

Això arriba el cap de setmana que s'ha publicat la raó per la qual Shakira té penjada una bruixa al balcó de casa seva mirant a casa de la seva sogra. Segons Semana "Shakira decidió poner esta figura de la bruja como una forma de burla, ya que sus hijos habrían escuchado a la mamá de Piqué y a Clara Chía referirse a Shakira como “bruja”. Los menores, supuestamente, se lo contaron a la colombiana, llevándola a desquitarse con este aterrador objeto.Aparentemente Shakira habría colocado la bruja en su balcón porque descubrió a través de sus hijos que Piqué, Clara y su exsuegra la llamaban bruja frente a los niños. Los niños escucharon el apodo y le dijeron a Shakira, quien colocó la bruja para burlarse del infantil apodo”. Si és així és un greu error que l'evident ira contra Shakira que tenen Piqué, la dra. Montserrat Bernabeu i Clara es manifesti sense vigilar que Milan i Sasha són a prop. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clara Chia (@clarachia55555)

Cada dia queda menys perquè Shakira toqui el dos a Miami i s'endugui els nens. Un nou inici per tots. Malgrat la pena d'uns nens separats del pare i els avis, tots viuran en pau.