Shakira ha trobat una nova manera de disparar els seus ingressos multimilionaris relacionats amb la ruptura amb Gerard Piqué. L'estrofa "las mujeres no lloran, las mujeres facturan" està donant molt de sí. Després de rebentar la caixa forta amb les reproduccions de la seva tetralogia de cançons-venjança, i de fins i tot llançar una línia de marxandatge que explota els atacs de la colombiana a la seva exparella, ara arriba un mètode inesperat, potencialment molt lucratiu i d'execució tan lenta com sorollosa. L'escenari, els tribunals: els advocats de la cantant s'han posat a treballar per ensorrar un altre col·lega de professió: un artista molt famós de Puerto Rico, l'Anuel AA. Vol tallar-li el cap i buidar-li el compte corrent per haver gosat fer-li tastar la seva pròpia medicina.

Diuen que 'el que a hierro mata, a hierro muere'. Shakira, ferida, dolguda i ressentida, s'ha acarnissat musicalment contra el català, contra la seva nòvia Clara Chía i fins i tot contra la sogra Montserrat Bernabéu. Les andanades han estat infinites i de càrrega humiliant. Malgrat que en cap moment pronuncia el nom del seu ex tothom ha entès perfectament a qui es referia a 'Te felicito', 'Monotonía', 'Session#53' amb Bizarrap o 'TQG' en col·laboració amb Karol G. Va fregar la línia amb Chía, la nova parella del president de la Kings League, amb allò del "tiene nombre de persona buena, claramente no es como suena. Tiene nombre de persona buena, claramente es igualita que tú".  Però no la va creuar. Un detall que no és pas menor per explicar la nova croada de la de Barranquilla. 

Piqué y Clara Chía GTRES
Gerard Piqué i Clara Chía / GTRES

L'exparella de Karol G contraataca amb una cançó en la que pronuncia el nom de Shakira i Piqué

Aquest conflicte neix arran de l'última revenja musical de Shakira, el 'Te quedé grande'. Una cançó escrita per la també colombiana Karol G per passar comptes amb el seu ex Anuel, i que ha vist multiplicat el seu impacte amb la participació de la mare de Milan i Sasha. L'interpel·lat va reaccionar ràpid, publicant 'Más rica que ayer', el seu nou hit. A la rèplica fa servir el nom de Shakira i Piqué de manera explícita, dient això: "Ya ni tengo tu contacto, pero si tú quiere' sigo siendo el nene y me escribe'. Tírame el DM, no pa' estar peleando, tú no ere' Shakira ni yo Piqué". Vaja. S'ha muntat de ben grossa, a la del Waka Waka no li ha fet cap gràcia i ha passat a l'acció. El vol destruir i el seu equip legal ja esmola les armes preparant una demanda dura i de molts zeros. 

Anuel AA Mas Rica que ayer Youtube
Anuel AA a 'Más rica que ayer' / Youtube

Shakira vol tallar el cap d'Anuel i buidar-li el compte corrent: prepara una demanda milionària

El programa 'En casa con Telemundo', que s'emet als EUA en idioma castellà, informa de les intencions de Shakira, a qui no li agrada que li facin el mateix que li ha fet ella a Piqué. S'agafa, evidentment, al detall de la referència explícita, que podria ser castigada per la justícia. Sembla ser que Anuel AA hauria d'haver obtingut el consentiment dels citats per incorporar-los al tema, i evidentment això no ha passat. A més a més, el compatriota de Rauw Alejandro hauria desafiat Shak amb una publicació a Instagram en la que deia "los hombres no lloran, los hombres facturan" amb un pòster de la colombiana enganxat a la paret. La còlera de la loba, incontenible. A por él, oe.

Shakira Anuel Telemundo
Shakira vol demandar Anuel AA / Telemundo

Si finalment la cosa arriba a judici i Shakira li treu la pasta a l'Anuel, es complirà fil per randa el títol de la cançó: "Más rica que ayer". Molt més.