Nou revés emocional en la vida de la vedette més famosa d'Espanya. Les incendiàries declaracions que va fer el seu fill Ángel Cristo Jr. De viernes encara ressonen en la ment de Bárbara Rey, unes paraules que li han fet molt de mal, afirmant, per exemple, que era un malson conviure amb la persona que hi havia darrera la imatge pública de la vedette, és a dir, amb la seva mare, María García García, la persona rere el personatge. Entre d'altres perles diu que ella l'hauria obligat a fer gestions tan surrealistes com fer-li fotos tenint trobades íntimes amb el rei Joan Carles per després poder fer-li xantatge. Les paraules d'ella en forma de missatge?: "No sabes en dónde te has metido. Sé que te vas a arrepentir y ya no tendrá arreglo. Que Dios te ayude y te proteja, yo ya lo he hecho durante toda tu vida".

Angel Cristo Jr Telecinco
Angel Cristo Jr Telecinco

Rey s'ha refugiat en les seves amigues per passar el que està sent un dels seus pitjors moments dels darrers anys, l'estocada ha estat considerable. Per això, ha estat al 72è aniversari de Chelo García-Cortés, íntima seva, gaudint d'un sopar amb Marta Roca, la seva dona, i altres convidades com l'actriu Adriana Torrebejano i la filla de Bárbara Rey, Sofía Cristo.

 L'amant més famosa de Joan Carles ha estat en el focus en incomptables ocasions, especialment per qüestions relacionades amb el Borbó, però poc s'esperava ara veure's en aquest fregao que li ha arribat a l'ànima. Una traïció que l'ha deixat K.O., com es pot comprovar en unes imatges preocupants d'ella caminant com un zombie en un pàrquing subterrani a la sortida d'un centre comercial. Caminant amb la mirada baixa, amb dificultats per dirigir-se al seu cotxe, com una ànima en pena i visiblement afectada, amb problemes per obrir el cotxe amb el comandament, tal i com s'ha vist en les imatges.

barbara rey parquing
Bárbara Rey / Europa Press
barbara rey parquing2
Bárbara Rey / Europa Press
barbara rey parquing3
Bárbara Rey / Europa Press

De moment, ella calla. Qui sí està parlant és la seva filla Sofía, que corroborava que la seva mare no es troba en un bon moment, sinó tot el contrari: "Aunque ella tenga un espíritu joven y esté muy bien, tiene 73 años. Ella está destrozada física y mentalmente". Bárbara Rey, devastada i superada per la situació provocada pel seu fill i sense abandonar les ulleres de sol. Unes imatges preocupants que el seu entorn espera que canviïn ben aviat i que torni a sortir endavant com ha fet tota la seva vida. No sembla, però, que sigui possible a curt termini. Per què? Perquè resten ara a l'espera que s'emeti la tercera entrevista consecutiva del fill de l'any, el pròxim 8 de desembre... Tenint en compte com ha buidat el pap explicant la sordidesa de les instantànies que prenia de la seva mare i l'emèrit amb pèls i senyals, molt ens temem que Bárbara Rey continuarà sense aixecar cap.