Fa dies que l'entrevista d'Ángel Cristo Jr. a De viernes s'ha convertit en un dels grans temes de la crònica social. Tot rebentava quan Telecinco, en promocionar el nou format d'entrevistes a personatges del cor ara que el Deluxe ha passat a millor vida, feia públiques algunes de les declaracions del fill de Bárbara Rey. Tot i que en els darrers anys sí que s'havia deixat veure —i filmar— en algunes ocasions, vegeu el documental Una vida bárbara on avala la versió dels episodis de maltractament que l'artista va patir a mans del seu pare, mai ho havia fet d'aquesta manera. Per a sorpresa pràcticament tothom, el primogènit de la mediàtica parella que en la dècada dels 80 formaren la protagonista de Me siento extraña i el domador de lleons Ángel Cristo xerrava a tort i a dret com mai sobre la seva mare.

angel cristo jr de viernes telecinco
Ángel Cristo Jr. a De viernes. / Telecinco

Desmuntant, fins i tot, versions anteriors que ell mateix havia donat a la premsa i afirmant que el veritable malson era conviure amb María García García, la persona rere el personatge. Segons afirma, entre moltíssimes altres qüestions incendiàries, ella l'hauria obligat a fer gestions tan surrealistes com fer-li fotos tenint trobades íntimes amb el rei Joan Carles per després poder fer-li xantatge. Amb tot, la televisiva apostava per no pronunciar-se al respecte en primera instància, tot i que el seu gest trist quan els periodistes la interceptaven al carrer feia innecessàries les paraules. Seria uns dies més tard que la bomba esclatés que entraria per telèfon a Espejo público per explicar que s'havia posat en contacte amb el seu fill per advertir-li, trista, de les conseqüències que tot això podria comportar-li en el futur.

Ell mateix ho confirmava en la seva segona intervenció a l'espai de Mediaset, llegint el missatge en qüestió: "No sabes en dónde te has metido. Sé que te vas a arrepentir y ya no tendrá arreglo. Que Dios te ayude y te proteja, yo ya lo he hecho durante toda tu vida". És fort, però té tot el sentit del món. L'altra cara de la moneda, però, l'ha pogut trobar en la seva filla Sofía. La petita dels germans és un dels seus principals suports en moments tan durs com aquest i sempre que calgui, i tot i que ha intentat mantenir-se al marge de l'enrenou, no ha pogut esquivar les preguntes en les seves col·laboracions al matinal d'Antena 3. Més tenint en compte que Cristo també carregava contra l'ex de Nagore Robles, amb asseveracions tan dantesques com que "se pasaba 24 horas drogada".

Sofia Cristo E
Sofia Cristo a Espejo público. / Antena 3

Resten ara a l'espera que s'emeti la tercera entrevista consecutiva del fill de l'any, el pròxim 8 de desembre i després que s'hagi atrevit a explicar la sordidesa de les instantànies que prenia de la mama i l'emèrit amb pèls i senyals. Però, la vida segueix endavant i han de refer-se. Com? Dissuadint-se, fent plans allunyades dels traïdors i gaudint d'aquelles persones que sí que les estimen de veritat. Per a mostra, els 'stories' que compartien el cap de setmana passat celebrant el 72è aniversari de Chelo García-Cortés. La periodista, íntima —i amant revelada en allò de "siento mucho que no me hubieran las mujeres porque habría sido más feliz, hemos tenido una noche de amor" — de la María, gaudint d'un sopar amb Marta Roca, la seva dona, i altres VIPS com l'actriu Adriana Torrebejano, que precisament emula la comunicadora en el biopic Cristo y Rey. Sofía felicita Chelo amb afecte: "Feliz cumpleaños, mi querida tita (...). Hoy lo celebramos con amor, risas y comida".

Chelo García-Cortés i Bárbara Rey. / Instagram
Chelo García-Cortés i Bárbara Rey. / Instagram

Amor i somriures, que tanta falta els fan. Salut.