Telecinco ha cobert d'or Ángel Papadópulos García, i està a punt de fer-li un monument. El 'Deviernes', la nova aposta pel safareig més destraler de les nits dels divendres, està igualant la batalla contra Antena 3. Continua sent segona, però ja no hi ha un abisme. I el motiu d'aquesta arrancada tan destacada és el testimoni demolidor i caríssim d'Ángel Cristo Jr., fill del domador i de Bárbara Rey. La imatge de l'artista murciana està sent massacrada sense pietat. Una interessada que ha viscut del xantatge, fins i tot utilitzant els seus fills, germans i pares d'edat avançada per assolir els seus interessos tèrbols. L'objectiu principal, Joan Carles de Borbó. La relació sempre silenciada del rei adúlter i la vedette ha estat un medi de vida ben lucratiu. I l'Ángel, amb 12 anys, es va convertir en col·laborador necessari. Fins i tot en executor. 

La versió de Cristo Jr. és que ell va fotografiar les situacions íntimes de la seva mare i el rei d'Espanya en diverses ocasions. També va instal·lar micròfons, va travessar fronteres amb sumes enormes de diners, era l'encarregat de revelar el material. Després de dècades de silenci, l'Ángel buida el pap i es permet frivolités, com comentar el material que posseeix i que ha lliurat al programa de Santi Acosta. De moment no l'han ensenyat, potser mai acabi de veure la llum. Però sí que ens han fet una descripció directa de les instantànies, a través del seu presumpte autor. La sordidesa és constant, especialment quan saps que es tractava d'una trampa. Després d'anys separats, la Bárbara tornava a acostar-se al seu examant, però no pas per amor. Volia pasta. I molta. 

Ángel Cristo fotos Telecinco
Ángel Cristo Jr. / Telecinco

Durant el programa s'han relatat tres intents de xantatge a Joan Carles, amb els serveis d'intel·ligència arribant a pagar en dues ocasions. En totes elles, el botí eren les cintes de converses i les fotografies escandaloses obtingudes de manera oculta per la vedette. Què es veia allà? De moment, una versió light. Hi ha, pel que sembla, escenes molt més pujades de to. Però imaginar-se a un Joan Carles jugant fora de casa mentre l'actriu li serveix les seves tres passions alhora és prou forta: "En esta mi madre abriendo una botella de vino y él mirándole los pechos. En esta se están besando. Een esta otra foto él está llevando la bandeja del porche al comedor porque ya irían a comer y en esta foto mi madre le está enseñando la paella que le acaba de cocinar. A él le gustaba la paella”. Vi, paella, faldilles. I el nen fent clic d'amagat. Brutal. Normal que l'emèrit hagi fotut el camp de Sanxenxo sense pràcticament avisar, quina imatge. Una vegada més. 

Juan Carlos, Sofia, infantas y nietos funeral GTRES
Joan Carles, Sofia, i les infantes / GTRES

La difusió d'aquest material, pel qual va demanar 18 milions d'euros, tot i que va acabar cobrant molt menys, en diferents etapes i vies, ha fet esclatar la Bárbara. S'ho ha treballat molt i no vol aquest final: fins i tot va amagar el material sota el seient de la butaca del seu pare gran, qui no es bellugava d'allà en tot el dia. Acusa el seu fill de robar-li les fotos, de ser un lladre. S'ha acabat la treva aquella de "no hablaré mal de él públicamente". Ara ja va a totes. Bé, tampoc és que hagi aturat a les seves amistats destruint la seva imatge pública del seu primogènit: problemes de salut mental, violència familiar, tractaments… Però ara ja ni dissimularà. És la guerra.

Bárbara Rey GTRES
Bárbara Rey / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!