Fa temps que és assumpte recurrent quan es parla dels escàndols dels Borbons, però les declaracions d'Ángel Cristo Jr. al nou De viernes de Telecinco han tornat a posar un tema veritablement escabrós en la palestra. Referim al xantatge de Bárbara Rey, la seva mare, vers el rei Joan Carles I, amb qui va mantenir una relació intermitent de trobades íntimes durant anys. Seria després que es revelaria que, més tard, la vedet hauria aprofitat aquest vincle amb el monarca per fer-li xantatge i emportar-se calés a canvi del silenci. Però, ni tan sols amb els diners es pot fer callar tothom.

Ángel Cristo a 'De viernes'. / Telecinco
Ángel Cristo a 'De viernes'. / Telecinco

El fill gran d'ella amb el circense Ángel Cristo ho ha fet esclatar tot altra vegada en la seva segona aparició al programa de Santi Acosta i Beatriz Archidona. Després de deixar perles que carregaven directament contra la seva progenitora i la seva germana Sofía, la segona emissió de l'espai se centrava en les imatges prohibides de la discòrdia en què, presumptament, s'aprecien els comportaments eròticofestius de l'artista amb l'emèrit. Cristo, tot i ara contradir bona part de la versió de la mama, sí que deixa clar que va haver-hi moments en què la guanyadora d'Esta cocina es una ruina sí que estava enamorada del pare de Felip VI"Ha sufrido mucho por él", asseverava en aquesta intervenció. El serial està servit.

Sordidesa extrema en sentir com Angelito va ser qui feia les fotos que deixen Zarzuela tremolant i que tants euros van costar. Les porta a l'entrevista, però no les ensenya. Sí que explica, però, com procedia per obtenir les instantànies. "Me escondí detrás de una valla de arizónicas, hice un agujerito, aparté las ramas. Ese día, con todo preparado, le hago unas fotos íntimas que van desde el porche a la barbacoa, la piscina... En actitud romántica", exposa, per després detallar que "en esta mi madre abriendo una botella de vino y él mirándole los pechos. En esta se están besando".

Tots els mitjans de comunicació s'han fet ressò que tot això no li està fent gens ni mica de gràcia a la principal afectada. Bárbara Rey està més trista que enfadada, i fins i tot ha enviat un missatge al seu fill advertint-lo en cas que no sigui conscient de què està fent. "No sabes en dónde te has metido. Sé que te vas a arrepentir y ya no tendrá arreglo. Que Dios te ayude y te proteja, yo ya lo he hecho durante toda tu vida". Glaça la sang.

Però, què pensa de tot això Joan Carles I? Està al cas o no? Pregunta resolta per Fiesta el passat diumenge, on el periodista Alejandro Entrambasaguas posava llum sobre el misteri. Sembla que l'avi d'Elionor no ha vist l'entrevista de Cristo, però està totalment informat al respecte. El seu entorn vol que es pronunciï i pari la catàstrofe, "le han estado presionando para que emita un comunicado". Però, "el rey no quiere hacerlo porque considera que si lo hace se vería gravemente perjudicada su imagen".

Alejandro Entrambasaguas en 'Fiesta'. / Telecinco
Alejandro Entrambasaguas en 'Fiesta'. / Telecinco

Aquesta seria la seva decisió a hores d'ara. Ángel Cristo tornarà a parlar per tercera setmana consecutiva el pròxim 8 de desembre. Veurem si la manté.

Sofia Joan Carles GTRES
Joan Carles I, Sofia vigila. / GTRES