Bárbara Rey és el personatge de la setmana. El seu fill, Ángel Cristo Jr, ha esvalotat i de quina manera l'existència de la vedette i examant de Joan Carles I. Les declaracions al programa 'De Viernes' de Telecinco han estat demolidores per a la seva reputació. Drogues, sexe, festes, xantatge, diners, joc, mala mare. Aquest seria el resum d'una destrossa imponent. Per què ha fet això? Fàcil. Per diners. Molts diners, 6 xifresLa situació econòmica de l'Ángel no seria gaire estable, i Telecinco ha fet el que millor en sap: pagar per rebentar-li la vida a un tercer. I si és a la persona que et va portar al món, millor. 

La Bárbara i la seva filla Sofía estan al·lucinant pepinillos. No s'esperaven pas aquesta sèrie de ganivetades per l'esquena, amb traïdoria i acarnissament. Que algú extern digués el nom del porc de María García García entrava dins de les travesses; que ho faci Ángelos Papadópoulos, el nom real de la criatura de 42 anys, ni en els seus pitjors malsons. Evidentment, s'ha armat un escàndol sideral. I fins i tot tenim a Joan Carles involucrat i esquitxat: l'actriu va deixar anar a 'Y ahora Sonsoles' que el president de Mediaset, Borja Prado, fill de l'administrador de l'emèrit fugit Manuel Prado y Colón de Carvajal, estaria darrere de la porcada.  

Angel Cristo Jr Telecinco
Angel Cristo Jr / Telecinco

A la de Totana, això sí, li han sortit diversos defensors. I defensores. Una en concret és una estrella de la televisió de capa caiguda: Chelo García Cortés. L'ex de 'Sálvame', de la revista 'Hola!' i d'Antena 3 ha quedat en fora de joc després de la cancel·lació de l'espai de safareig de Jorge Javier Vázquez. Sí, ha estat una de les integrants de 'Sálvese quien pueda' a Netflix, però no té res més. La Chelo i la Bárbara mantenen una relació ben antiga i intensa. Fins i tot van tenir "una noche de amor", l'única amant del mateix sexe de la vedette. Sembla que van participar en una orgia multitudinària durant la seva joventut i que les dues dones van fer-se a un costat per acabar la feina pel seu compte. La història es va posar sobre la taula durant una entrevista memorable i ridícula al 'Deluxe', és un incunable del gènere.

El cas és que García Cortés ha sortit en tromba i arrasa amb el fill de la seva amiga especial. I estomaca l'Ángel insinuant problemes de salut mental greus i no resolts, seguint la línia marcada per la mare i la germana de la criatura. "Ángel es una persona extremadamente sensible. Puede ser que por la mañana tuviera una personalidad y por la tarde tuviera otra. Fue un niño que ha tenido todos los caprichos del mundo, que se le ha dado lo mejor, pero creo que, por lo que él ha vivido, tiene un problema que se lo tiene que tratar. Le llevó a los mejores médicos al igual que le llevó a los mejores internados". S'insinua, al voltant de la vedette, que "lleva el mismo camino que su padre". La Chelo també parla de la filla de l'Ángel, de la seva exparella i del paper d'àvia de Rey: "Bárbara como abuela no ha tenido la oportunidad de poder disfrutar todo lo que ella quisiera. Porque la situación entre sus padres no es buena y no ha sido buena. Bárbara ha sufrido y sigue sufriendo porque no puede ejercer todo lo que quisiera como abuela. Pero para hacerlo tendría que denunciar a la madre de su nieta y a su propio hijo. Pero no le va a denunciar jamás". Se'n parla de denúncies per maltractament. Lleig, molt lleig. Aquest divendres més carnassa a la picadora de la tele blanca d'entreteniment familiar. La crucifixió de la Bárbara.

Chelo García Cortés
Chelo García Cortés / Telecinco

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!