La polèmica per la presumpta crisi entre Gerard Piqué i Shakira creix en intensitat a cada minut. Malgrat no haver-hi confirmació oficial de la fi de la seva història d'amor, l'enrenou és tan monumental que costa molt pensar que l'escàndol sigui una invenció malintencionada. És un festival de rumors, de filtracions, d'imatges inquietants, d'interpretacions per a tots els gustos i fins i tot de boles inversemblants. El culebrot ho té tot, i el públic està enganxat. Un públic que per cert ha començat a manifestar en quin bàndol es posiciona, com hem llegit aquest matí arran d'una publicació molt sucosa i oportuna de la superestrella del pop.

Hi ha qui ja es llença a la piscina en bomba sense voler esperar a que els protagonistes moguin fitxa públicament. Com ha fet el digital Informalia: assegura haver parlat amb "fuentes de toda solvencia" que deixen anar la bomba definitiva. Shakira i Piqué se separen. 12 anys de relació, d'amor i de família d'anunci se'n van a fer punyetes. No ens estranyaria pas, és clar, en el cas que tot el que s'està dient sobre el central català fos cert: que va de festa en festa pels locals del Carrer de Tuset de Barcelona, que ja no viu a la casa conjugal amb la canalla, que té amants en cada cantonada, etcètera, etcètera. Seria un pas lògic d'una dona ferida, humiliada i tipa. De moment, però, estem parlant de fum. Negre, dens i pudent, però fum.

pique shakira davis GTRES
Shakira i Gerard Piqué / GTRES

La informació de l'esmentat mitjà no es queda allà. Ni molt menys. Anuncia la dràstica decisió que acompanyarà la separació de la parella, i que farà plorar la gentada de fans catalans de l'artista del 'Waka Waka': vol marxar de Barcelona i de Catalunya: "Aquí no tiene amigos ni familia (salvo la de Piqué) y Hacienda la persigue desde hace años, por lo que tiene intención de mudarse e instalarse en otro país", escriuen. Però és clar, que Shakira abandoni el país és quelcom que no li afecta exclusivament a ella: hi ha dues personetes que patiran per la separació dels pares i de la seva ciutat. Les seves vides, els seus records. En Milan i Sasha, de 9 i 7 anys. Ells en sortiran perdent passi el que passi. I el que diuen que passarà és una guerra a cara de gos.

Piqué Shakira Milan Sasha @3gerardpique
Gerard Piqué, Shakira, Milan i Sasha / @3gerardpique

La parella mai no s'ha casat i, afortunadament per a tots dos, cap d'ells depèn econòmicament de l'altre. Shakira és immensament rica, Piqué ho és menys però deu-n'hi-do: "Ninguno de los dos quiere dinero del otro". El que volen és la custòdia de les criatures, i no renunciaran a elles de cap de les maneres. Sempre segons el digital, "Piqué se niega a separarse de sus hijos y alude a que los niños nacieron en Barcelona, aquí se han criado y aquí tienen su colegio y sus amigos. Un traslado trastocaría su vida y no ve la necesidad. De no llegar a un acuerdo amistoso, las cosas podrían ponerse feas". De l'amor a la guerra en un tres i no res.

Gerard Piqué GTRES
Gerard Piqué / GTRES
Shakira GTRES
Shakira / GTRES

Si aquests presagis es compleixen, quina tristesa tot plegat. Era el romanç més bonic i acabarà en tragèdia.