Tota Catalunya està consternada davant la possibilitat que Gerard Piqué i Shakira partan peras. La parella de celebrities més rutilant que tenim a casa no estaria passant pel seu millor moment i fins i tot hi ha qui ja assegura que hi hauria una tercera en discòrdia. Sembla que els darrers temps, la relació entre tots ha anat complicant-se. Actualment els dos estan separats físicament, com a mínim, per motius professionals, ja que Shakira és als Estats Units gravant un programa per la televisió nordamericana, Dancing with myself a la NBC:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Tot i la distància, hi ha qui assegura que el jugador del Barça no està vivint a la seva urbanització a Esplugues, on viuen amb la cantant colombiana, sinó que molts veïns de la zona asseguren que s'ha traslladat al pis de solter que té al carrer Muntaner de Barcelona, un pis on va anar precisament Shakira a l'inici de la seva relació fa 12 anys, un pis que li ha llogat a excompanys de vestidor com Cesc Fàbregas i un pis en definitiva, on l'han vist aquesta darrera nit, i moltes altres el darrer mes:

El selfie más romántico de Shakira y Piqué
Shakira i Piqué / Instagram

El programa que presenta Frank Blanco a 8TV, El Circ, comptava amb la presència a plató d'una periodista i col·laboradora, Lorena Vázquez, que juntament amb Laura Fa, conegudes com les Mamarazzis, van destapar que Piqué podria haver-li estat infidel a Shakira amb una noia, i no només una vegada, sinó més de dues i més de tres. "Una joven rubia de unos 20 años. Está estudiando y trabaja como azafata de eventos. La aparición de esta joven en la vida de Piqué, podría haber provocado que la pareja viva separada de forma temporal, pese a que desconocemos la naturaleza de la relación entre ellos", apunta Vázquez a El Periódico. Ja en el programa, va seguir donant pistes de com està la situació entre la cantant i el futbolista:

De moment, doncs, ells no diuen ni ase ni bèstia, tot i que tal i com explica Vázquez, "En el colegio de sus hijos se dejan ver como una pareja bien avenida, pero la realidad es que apenas se hablan en la actualidad. Piqué se ha visto varias veces con una mujer joven y esto habría provocado que el jugador se traslade a su piso de soltero, ya que Shakira sería conocedora de esas citas y habría montado en cólera". Veurem en què acaba tot plegat i si la parella més famosa de Catalunya acaba separant-se o si pel contrari supera aquesta crisi que no fa bona pinta de resoldre's. Te felicito, canta Shakira al seu darrer single. Un títol que sembla tota una declaració d'intencions, carregat d'ironia i sarcasme, cap a Gerard Piqué.