Evidentment, a Sálvame no podien desaprofitar una notícia com la separació de Shakira i Piqué i aquest dilluns anaven plens. Connexions davant la casa del jugador blaugrana al carrer Muntaner de Barcelona, connexions davant la casa familiar de la (ex)parella a Esplugues, connexions davant la mansió espectacular que té Shakira a Miami i on qui sap si podria decidir anar a viure allà amb els nens, tertúlia a plató amb tots els col·laboradors i algun com Rafa Mora, explicant com és Piqué quan ha coincidit amb ell en diferents festes i saraus a la nit barcelonina, en discoteques i privats: "Es muy prepotente. No es una persona cercana, conmigo fue mal educado". Per què? Perquè explica que un dia que estaven ells dos, Leo Messi i més celebrities, l'únic que li va vacilar va ser el central: "Estuve con Messi y me trató genial. Me preguntó sobre ‘Supervivientes’. Igual a esta persona le molestó que yo estuviese en ese reservado. Piqué llegó, se acercó y sin decirme nada, me empezó a despeinar la cabeza. Preguntó: ‘¿Y este quién es?’. Yo por romper un poco el hielo dije: ‘¿Somos cuatro cracks en España y no sabes quién soy?".

rafa mora pique
Rafa Mora i Gerard Piqué / Telecinco

Més sucós va ser el que va explicar un reporter desplaçat a Miami, davant de la casa de la cantant colombiana. Explica Jordi Martín que "yo anticipé que Gerard Piqué podría haber ya sido desleal a Shakira con una chica catalana. Yo conozco los datos de esa deslealtad. Esto a Shakira podría hacerle muchísimo daño porque Shakira sabe perfectamente quién es esa persona". "¿Pero es conocida?", vol saber Jorge Javier Vázquez des dels estudis de Telecinco a Madrid. El reporter continua amb la revelació: "Para los que llevamos cubriendo la relación Piqué-Shakira sí que es conocida... Yo sinceramente creo que Shakira algo se ha olido estos años porque... es una expareja de Piqué, ahí lo dejo. O sea, Gerard Piqué se podría... se podría no, se ha seguido viendo con su expareja estando con Shakira".

reporter salvame pique
Jordi Martín, reporter de 'Sálvame' i Gerard Piqué / Telecinco

"Ala que mal rollo", deixa anar Lydia Lozano. Quina d'elles? No ho especifiquen. Totes les mirades, segons el que han dit a Sálvame, anirien cap a la noia amb qui Piqué sortia quan va conèixer la cantant, filla d'un conegut empresari perniler. Potser es van veure per xerrar, potser no, el cas és que sembla que l'exparella de Piqué ha oblidat fa temps el jugador del Barça i viu feliç amb la seva nova parella amb qui ha format una família. Més enllà d'aquesta revelació, el periodista va informar que l'entorn de Piqué "más cercano, os hablo de amigos y de compañeros de equipo, no voy a decir el nombre" s'ha posat en contacte amb ell, "no se ha alegrado, he notado preocupación en cómo vamos a tratar el tema en 'Sálvame'. Me dijo 'no entiendo nada de lo que está pasando'. Piqué habría omitido incluso a sus compañeros esta relación".

reporter salvame pique2
'Sálvame' / Telecinco

Intervé JJ: "¿Shakira estaba al tanto de los posibles devaneos de Piqué?". Resposta: "Shakira sabía perfectamente cómo era Gerard Piqué, no es tonta. Yo he tenido conversaciones con Tonino, el hermano de Shakira, y ella no es tonta. Barcelona es una ciudad muy pequeña, nos conocemos todos. Fijaos si está protegido: un día a las cuatro de la mañana sale Piqué de la discoteca acompañado de una persona. Detrás de él había un coche plateado. Le seguimos con una moto y las personas del coche salieron. Eran la Guardia Urbana". Se'n continuarà parlant, i molt, sobre Piqué i Shakira. Ser (o haver estat) la parella més famosa del país comporta això, que quan es trenca, tothom hi digui la seva.