Dies complicats per a Bárbara Rey després que es fes públic que el seu fill serà un dels protagonistes de l'estrena de De viernes a Telecinco. El nou espai de cor s'emetrà per primera vegada aquest 24 de novembre amb una entrevista xocant i veritablement inesperada. Així ho anticipen els breus avançaments que la cadena ha fet públics i que s'han servit com l'esquer ideal per suscitar l'expectació de l'audiència.

Ningú s'ho esperava, però la conversa d'Ángel Cristo Jr., el fill gran que va sorgir del matrimoni de la vedet amb Ángel Cristo, no és pas amable. El jove carrega durament contra la seva mare quan, d'alguna manera, ja s'hauria acabat per oficialitzar la versió de l'artista sobre els maltractaments continus que rebia per part del circense. "La verdadera pesadilla no era mi padre, era mi madre", assegura, a banda de deixar anar també algunes perles dirigides a la seva germana, que diu que "estaba 24 horas drogada". Un revés brutal que no encaixa amb les versions que havia donat anteriorment per a produccions com el documental Una vida bárbara i que, segons s'ha informat en les últimes jornades, podria venir motivada per problemes econòmics.

Tot i que Bárbara Rey no s'ha pronunciat al respecte, el seu rictus trist ho deia tot davant de les càmeres de la premsa. La periodista Isabel Rábago assegurava a Vamos a ver que està "destrozada como hace muchísimo que no la veía". "Te lo dice con un dolor que sorprende (...), esa entrevista va a ser dura no, durísima"

Amb tot, sembla que tornem a trobar-nos en un d'aquells moments en què es dona la tempesta perfecta. El passat 23 de novembre, Sofía Cristo, la filla petita, feia públic a través del seu Instagram que comença un nou projecte. Un pòdcast que porta per nom Adictos y neuróticos i que tractarà les conductes addictives i la seva relació amb la salut mental. I qui és la primera convidada, precisament en el dia D? Bárbara Rey. Brutal coincidència.

Evidentment, ningú hauria imaginat l'enrenou que vindria en la setmana que aquest producte radiofònic comença a estar disponible, ja que l'episodi es va gravar fa unes setmanes. Ara bé, cal dir que la presumpta examant del rei Joan Carles també deixa titulars impactants tractant la seva –ja reconeguda en el passat– ludopatia. Per a sorpresa de tothom, Bárbara s'obre com mai per exposar que el 1988 anava cada nit a les cases d'apostes, i tot i tenir un problema amb el joc, va ser això el que la va ajudar a tirar endavant després del divorci. Ángel Cristo no li va deixar res i això era la seva escapatòria. "Casi si nos quedamos en la calle. Cuando me separo, el padre de mis hijos no me ayudó. No me dio pensión y yo voy al casino para sacar a mis hijos adelante. Juego, gano y me voy. Ingresaba en mi casa todos los meses 1 millón de pesetas". Una ajuda temporal que, en adonar-se del problema, va poder frenar  amb l'ajuda de professionals.

Sofía, presentadora de l'espai i personatge amb un important bagatge televisiu a l'esquena, sí que ha acabat per dir la seva sobre l'entrevista incendiària del seu germà. "No estoy de acuerdo con lo que hizo, es injusto. Mi madre para mí es Dios", expressava als periodistes.

Això abans que saltés l'enèsima estacada per a la de Totana. Ha estat justament durant la visita de Sofía a Espejo público aquest mateix divendres, on han repassat les paraules de la seva progenitora al pòdcast abans citat, que ho ha fet públic. Salvador, el germà de Bárbara Rey, ha mort el mateix dia que el seu fill pretén desmuntar la fortíssima història de violència exercida contra la seva mare.

Cristo no ha pogut aguantar les llàgrimes i ha esclatat. "esta semana ya es como... demasiadas cosas". I no li falta raó