La família Lequio Obregón va deixar tothom amb el cor amb un puny en confirmar que el seu fill Álex pateix un càncer estrany. Van deixar-ho tot i van posar rumb cap a Nova York perquè el noi, de només 25 anys, ingressés en un dels centres oncològics més prestigiosos del món. Allà s'hi van estar durant sis mesos molt durs en els quals van rebre un munt de missatges de suport que han agraït en diverses ocasions. Quimioteràpia i tractament invasiu, caiguda de cabells i pèrdua de les forces...

La situació era delicada, però ha anat millorant a poc a poc. L'últim que sabíem és que tot anava bé, ja que els metges el va deixar tornar a Madrid. Al cap de pocs dies d'arribar, de fet, el jove Lequio va presidir un acte promocional d'un restaurant en el qual va mostrar-se tímid i sense ganes de voler parlar gaire.

Alex lequio  GTRES

GTRES

Doncs bé, ara ha publicat una fotografia a Instagram amb el seu pare que han comentat molt els seus seguidors. Per què? Primer de tot ha sobtat veure que la localització de la imatge assegurava que es trobaven a Austràlia. No està tan malalt? Què fan allà? I és que al missatge anunciava "Nova York, Espanya, Austràlia", com enumerant les fases del viatge, i deia que la següent parada seria Turquia.

La revista ¡Hola! s'ha afanyat a confirmar que Álex Lequio segueix a Espanya i que és mentida que hagi viatjat a Austràlia. Llavors, a què ve això?

A més a més, en el missatge afegia una broma cap al pare que han aplaudit molt. Deia: "Mai no hauria pensat que arribaria un moment en el qual tindria menys cabells que vostè". La xarxa s'ha omplert de missatges que alaben aquesta manera positiva d'afrontar-ho. Està molt bé que rigui de si mateix i afronti la malaltia amb humor, ja que consideren que pot ajudar a altres malalts. 

Quin serà el següent pas del jove? La mare ja ha venut una exclusiva sobre el dur procés que han travessat, però el veurem a ell també parlant al respecte?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat