Álex Lequio segueix sense despertar del malson... Aquest 2018 està sent molt dur per al fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, que està seguint un tractament oncològic als Estats Units. Quan van confirmar el diagnòstic, tota la família va marxar cap allà perquè el cuidessin en un dels millors hospitals del món.

La notícia va ser molt i molt dura... El jove, de només 26 anys, s'està enfrontant a un dels moments més complicats de la seva vida. No n'han volgut parlar gaire, per això, i l'hermetisme envolta tot el cas. De fet, encara no ha transcendit ni quin tipus de càncer té malgrat els esforços de les revistes del cor per saber més coses de la seva evolució. 

La primera foto del jove sense cabells va deixar tothom amb el cor en un puny -i va veure's envoltada amb una polèmica amb la revista Lecturas-. Així com el colpidor missatge que acaba de publicar la mare agraint el suport: "No quería dejar pasar más tiempo sin deciros que vuestros mensajes de apoyo nos dan la vida, gracias de corazón. Parece que Dios encarga las batallas más duras a sus mejores guerreros. Un honor ser tu madre". 

Mare i fill han aprofitat per confirmar una notícia: el jove deixarà de ser tractat a Nova York i passa a ser pacient d'un altre prestigiós centre, ara a Nova Jersey. Així ho explica el protagonista "Fascículo VII, capítulo segundo: hoy en españoles por el extrarradio se cierra el telón en la ciudad de los puentes, edificios eternos y calles que pecan de insomnio. Ponemos rumbo a Nueva Jersey para emprender una nueva y quisquillosa etapa del tratamiento". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on

El trasllat arriba després que dimitís l'oncòleg que el tractava per uns presumptes pagaments que hauria rebut de grans multinacionals farmacèutiques. Però tornem a aquest nou hospital, perquè ara està envoltat de molta expectació.

Com és? Ja d'entrada, molt més modern i innovador. No fa ni un any que és obert, amb la qual cosa les instal·lacions no poden estar millor. Tranquil·litat, zones verdes, calma... Res a veure amb el batec constant de Nova York.

hospital alex lequio  pag web

hospital alex lequio 2  pag web

Memorial Sloan-Kettering Cancer Center

Gimnàs, àmplies habitacions, instal·lacions pensades per als pacients de càncer, zona enjardinada... Però tot això queda en un segon pla. Si l'hospital ja és de referència, és gràcies al quadre mèdic que té i a les investigacions pioneres que hi realitzen. A la pàgina web asseguren que tenen, fins i tot, una farmàcia específica per a aquest tipus de malalts i que compten amb tots els serveis de suport possibles: des de la rehabilitació al control de dolor, la teràpia, la nutrició o el treball social. 

No se sap quant els costarà aquest tractament, però la família segueix disposada a donar-ho tot perquè el jove es recuperi com més aviat millor.