Álex Lequio ha reaparegut després d'estar ingressat durant sis mesos a un hospital oncològic de Nova York. Que li detectessin un càncer estrany amb només 26 anys va suposar el cop més dur per a la seva família. Quimioteràpia i tractament invasiu, caiguda de cabells i pèrdua de les forces... La situació era delicada, però ha anat millorant a poc a poc. Així ho ha explicat Ana Obregón a una dura entrevista a la revista ¡Hola! en la qual ha parlat del drama que han viscut: "Veure que el meu fill demostrava una gran enteresa és l'única cosa que m'ha ajudat a seguir endavant".

El pitjor sembla que ja ha passat, per això. Els metges els han deixat tornar a Espanya i anar incorporant-se de mica en mica a la rutina. Un viatge que els fotògrafs van seguir de prop per captar les primeres imatges del jove, que apareixia amb un bon aspecte. Ell mateix va publicar una foto a casa mentre descansava després d'un cap de setmana de reunions, en el qual va acordar la seva primera reaparició pública.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vuelta al trabajo entre actos. Mi cara ‘fotogénica’ y yo os decimos hola. Ánimo a todos los luchadores/as 

A post shared by Me Dicen Aless (@alessandrolequiojr) on

Es troba preparant un esdeveniment solidari, però de moment s'ha deixat veure en el photocall de la festa del desè aniversari del restaurant Miss Sushi, client de l'agència de màrqueting que presideix. 

L'expectació era màxima, ja que podríem estar davant de les primeres declaracions del jove sobre la seva malaltia. Veure'l sense cabells sempre impressiona i deixa amb el cor en un puny, però encara més en mostrar-se tímid i sense ganes de voler parlar gaire -però lluint una polsera amb la bandera d'Espanya-.

Simplement ha volgut agrair als mitjans i als seus seguidors que l'hagin donat suport: "Moltes gràcies per venir. Estic molt agraït pel suport. I res... ànims a tots els lluitadors. Gràcies de tot cor".

Alex lequio  GTRES

GTRES

Poc després ha publicat una fotografia a Instagram acompanyada d'un missatge similar: "M'hauria agradat parlar més amb l'equip de mitjans tan meravellós que hi ha assistit, però encara no és el moment. Us veig a tots a l'esdeveniment solidari que estic organitzant amb la fundació CAICO. Ànims a tots els lluitadors".

 Encara és aviat, però de ben segur que quan es trobi preparat ajudarà a d'altres amb el seu relat.