Álex Lequio viu envoltat d'expectació mediàtica des que va néixer, en ser fruit de la relació del comte Alessandro i Ana Obregón. Però és des de principis d'any que més se'n parla, i no per un tema gaire agradable... El jove, de només 26 anys, va confirmar una dura notícia: pateix càncer. La família va traslladar-se immediatament a Nova York perquè el tractessin en un dels hospitals oncològics més prestigiosos i allà s'hi han estat durant sis mesos.

La primera foto d'Álex sense cabells va deixar tothom amb el cor en un puny, així com el colpidor missatge que va compartir la mare en el qual agraeix el suport que han rebut durant aquest temps. Els mitjans han respectat la intimitat de la família i el mal moment que deuen estar vivint. Han estat unes setmanes molt dures, per la qual cosa les notícies han arribat a comptagotes. Encara no ha transcendit, de fet, ni quin tipus de càncer té... Només se sap que ha deixat de ser tractat a Nova York per passar a un centre molt modern i més tranquil de Nova Jersey

Ara, però, la revista ¡Qué me dices! ha publicat en exclusiva unes fotos d'Álex i Ana Obregón a Madrid. Després de gairebé un any han tornat a Espanya, el que ha alegrat un munt els seus seguidors. Mostra això que es troba millor? Realment a les fotos apareix amb molt millor aspecte que en les últimes que havien compartit. 

Feliços i relaxats, així s'han deixat veure a l'arribada a l'aeroport. Tornar a casa sempre agrada, i més després d'uns mesos en els quals no el deixaven ni viatjar. Els looks que han escollit pel llarg vol són d'allò més còmodes, amb gorra, texans i vambes. 

portada qmd

Ell mateix ha publicat una foto a la casa de Madrid, descansant després d'un cap de setmana "de reunions".

alex lequio a madrid  instagram

Concediran alguna entrevista comentant com es troba? Hi ha novetats en el tractament? Tornarà als Estats Units o seguirà en hospitals espanyols?