La família Lequio-Obregón no desperta del malson que està vivint. Fa quatre mesos van fotografiar Ana i Alessandro entrant a un prestigiós hospital oncològic de Nova York i acompanyant el fill, amb la qual cosa van saltar totes les alarmes. Poc després va saber-se que era el jove Álex, de només 26 anys, a qui havien diagnosticat un càncer.

Des de llavors la premsa s'ha bolcat en intentar esbrinar de quin tipus es tracta, com està responent al tractament i com està anímicament. La informació ha anat arribant amb comptagotes, respectant la seva intimitat en un dels moments més durs de la seva vida.

alex lequio gtres

GTRES

Tots tenim el cor en un puny des que ens en vam assabentar, i encara més quan va començar a dir-se que ja se l'havia vist amb el cabell rapat al zero. Ara bé, el comte Lequio va assegurar que el fill estava responent bé al tractament i que, de fet, tornaria a Espanya a inaugurar un restaurant de sushi.

Però aquesta imatge no va arribar... Molts mitjans estaven congregats davant del photocall per preguntar al protagonista com es trobava quan van veure que Alessandro arribava tot sol. I sorprenentment va anunciar que els metges havien desaconsellat a Álex poder viatjar: "Li han desaconsellat per complet i vinc jo a suplir la seva presència. És una malaltia que espanta i no ha d'espantar tant... Però és una malaltia dura i llarga".

Alessandro Lequio  GTRES

GTRES

D'aquí, van dir que Álex havia tallat amb la xicota: el que suposa l'últim cop per ell. Ara bé, el jove ha volgut demostrar que segueix animat i ha fet front a la malaltia. Han publicat la primera foto que mostra els efectes de la quimioteràpia.

Álex i Ana Obregón han compartit la mateixa fotografia, una en la qual apareix l'exparella i el fill ben somrients i tots amb gorra. Álex, sense cabell ni celles, i agraint de tot cor el suport rebut: "He intentat agrair-vos a tots els missatges de suport que m'heu enviat per privat un a un, però sou tants que no sóc capaç. Per això aprofito aquest moment per dir-vos que estic molt agraït i desitjant tornar. Moltes abraçades a tots".

La mare, per la seva banda, ha decidit publicar la mateixa foto però mostrant-se positiva i aprofitant per demanar perdó per aquests mesos sense dir res: "Perdoneu per aquests quatre mesos de silenci en els que com a mare entendreu el que estic passant. No volia passar més temps sense agrair-vos de tot cor a cadascú de vosaltres els missatges de suport, estima i respecte que ens han donat forces per seguir lluitant cada dia. Sé que aquest malson acabarà aviat. No veiem l'hora de tornar a Espanya!".

Segurament han volgut publicar la fotografia ja en saber que la revista Lecturas publicaria aquest dimecres les primeres imatges en exclusiva del jove i els pares, volent treure bombo a la seva portada. 

obregon i fill portada lecturas

Una família trencada pel dolor, però unida en aquest dur camí.