El divorci d'Ágatha Ruiz de la Prada i Pedro J. Ramírez ha estat des del principi molt escandalós. Després de 30 anys junts, la parella va posar fi al seu matrimoni contra tot pronòstic. I amb això van començar unes declaracions explosives rere unes altres. La dissenyadora ha començat una guerra oberta contra el seu exmarit, denunciant com de malament ho ha passat al llarg del matrimoni. En aquest primer any separada, Ágatha ha aparegut en un munt de revistes assegurant ser més feliç que mai sense el seu marit, havent-se tret un pes de sobre.

Hi ha hagut uns quants moments molt comentats. Començant tot amb una imatge surrealista: la d'Ágatha anant a signar els papers del divorci amb burca. La revista ¡Hola! es va fer ressò d'unes declaracions en les quals es justificava dient que no volia que la veiés: "Només se'm veien els ulls. Sabia que no estaríem a la mateixa habitació perquè el divorci se signa a sales separades, però em vaig vestir així per si ens arribàvem a veure en algun moment. L’única cosa que jo volia era que ell no em tornés a veure mai més".

Una mica després va publicar-se un romàntic reportatge de Pedro J. i la seva dona a Harper’s Bazaar: un extens reportatge ple de carícies, confidències, somriures i petons en un entorn màgic, la preciosa Florència. “Cruz s’ha escapat d’un llibre. Dones com ella només existeixen a les novel·les d’amor”, deixava caure el periodista.

I com va contestar Ágatha? Canviant a un estil neutre de color rosa pastel sense els seus dibuixos de flors, per mostrar-se amb el cap ben alt al costat d’un model completament despullat.

Doncs bé, tot aquest show sembla que encara no ha acabat. L'última jugada de la dissenyadora ha estat declarar als quatre vents que vol un nou xicot. Des de la Fira d'abril de Sevilla s'ha mostrat més flamenca que mai, però és l'anunci que ha fet el que més ha cridat l'atenció.

 

Viva Sevilla. Vestido de @miabril_

A post shared by Agatha Ruiz de la Prada (@agatharuizdlprada) on

Ágatha Ruiz de la Prada ha decidit posar remei a la seva solteria. Com? Creant-se un perfil a una aplicació per lligar. Però això no és tot, i és que Look ha confirmat que es convertirà imatge de la pàgina web. Es tracta d'ourtime.es, dedicada a "joves majors de 50 anys" que vulguin trobar l'amor. Ella no ha dubtat en crear-se un perfil i tornar a tenir cites, coneixent gent nova i enamorant-se perdudament. El funcionament és similar a la resta d'aplicacions per conèixer gent que hi ha al mercat, fent preguntes sobre la vida privada, aficions i gustos. Veurem la dissenyadora amb nova parella aviat?