Aquest cap de setmana ha engegat un dels esdeveniments més importants de Sevilla. La ciutat andalusa té un color més primaveral que mai, obrint les portes a la cèlebre Fira d’Abril.

Els famosos tenen apuntada aquesta data al calendari, fent gala d’espanyols i traient de l’armari els vestits de pics. Ana Rosa Quintana és una de les presentadores que no es perd mai aquesta festa i enguany ha seguit la tradició.

Acompanyada del seu marit, Juan Muñoz, ha arribat a la fira entrant per la porta gran: pujada a un carruatge. Samarreta amb el clàssic estampat, pantalons blancs i ulleres de sol. Look estiuenc i concorde amb la festivitat.

Ana Rosa Quintana fira abril  GTRES

GTRES

Allà ha coincidit amb d’altres celebritats assídues a Sevilla per aquestes dates. Una de les clàssiques és Eugenia Martínez de Irujo, la filla de la Duquessa d’Alba. En aquesta ocasió hi ha assistit del braç del seu marit, acompanyada de la seva filla. Ambdues van apostar per la vestimenta més tradicional: dos vestits de flamenca. La Duquessa anava amb un look d’allò més complet: flor al cap, vestit verd amb pics taronges i sabates i mocadors a joc.

Eugenia Martínez Irujo  GTRES

GTRES

Però també hi havia un lloc per la sempre estrident Agatha Ruiz de la Prada. La dissenyadora va entrar en directe a Socialité, explicant-li a María Patiño que va donar-ho tot a la festa de la nit. “He fet classes de sevillanes per venir a la fira”, aprenent a ballar com és degut i arribant vestida com cal: vestit de flamenca rosa, pics blancs i flor al cap.

agatha ruiz de la prada  telecinco

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

Algunes cares televisives també van deixar-se caure per la festa. La col·laboradora de Sálvame, Raquel Bollo, va aparèixer amb un vestit de festa en turquesa i serrells amb uns dibuixos a l’escot en vermell. I una mica després va arribar la neboda d’Isabel Pantoja, la mediàtica Anabel. Ella, per la seva banda, va lluir escot en un vestit de sevillana en blanc i pics negres amb un estampat floral en rosa, una màniga molt exagerada i un tocat de flors a joc al cap.

 

A post shared by Anabel Pantoja (@anabelpantoja00) on

Una fira que està reunint els famosos més flamencs, passant-s’ho molt bé i ballant fins a la matinada.