Pedro J. RamírezÁgatha Ruiz de la Prada han posat fi a la seva relació, després de 30 anys junts i 2 fills en comú. La ruptura ha arribat després que la parella -que no s’havia casat en tres dècades-, va formalitzar per conveniència el seu matrimoni el passat mes de juny.

L’ex-director d’El Mundo i fundador d’El Español, Pedro J. Ramírez, i la dissenyadora Ágatha Ruiz de la Prada han donat per acabada la relació que mantenien des de fa una trentena d’anys, quan ambdós van conèixer-se casualment en un pont aeri, mentre el primer dirigia Diario 16.

La ruptura, d’altra banda, arriba una setmana després que Pedro J. fos entrevistat per Josep Cuní al programa ‘Fora de Sèrie’ de TV3, en què, preguntat per la seva relació amb la dissenyadora, va dir en to d’humor que “no és fàcil viure amb mi”.

Segons explica el mitjà Informalia, la raó de la separació de la parella ha estat l’aparició d’una altra dona a la vida de Pedro J.

Casats des de fa 5 mesos

El més curiós de tot plegat és que la parella, tot i haver estat junts durant 30 anys, va casar-se el passat mes de juny.

L’enllaç matrimonial a aquestes alçades ha estat per conveniència: no volien que els fills de la parella, Tristán i Cósima, tinguessin problemes per heretar els títols de la seva mare (Ruiz de la Prada és la XII marquesa de Castelldosrius, Gran d’Espanya, i també XXIX baronessa de Santa Pau). Segons la dissenyadora, no ha estat gens fàcil per a ella conservar els títols nobiliaris: “No em parlo amb els meus oncles per això”, ha afirmat en alguna ocasió.

El famós vídeo sexual

L’aparició d’una nova dona a la vida de Pedro J. sembla haver estat un mur més fàcil de trencar que no pas el vídeo sexual de l’any 97, en què el llavors director d’El Mundo apareixia mantenint sexe amb una dona equatoguineana.

Sobre la gravació, que van rebre nombroses persones de rellevància pública en un sobre, Pedro J. es va pronunciar per darrer cop al programa de TV3 amb Cuní. Així, va insistir en què gent de l’entorn de Felipe González va idear la trama, per afegir que es van equivocar de persona i de país: “Jo no em vaig espantar i Espanya ja no era el país voyerista d’abans”.