El divorci entre Agatha Ruiz de la Prada i Pedro J. Ramírez va agafar a contrapeu a la majoria. Una notícia que arribava després de només tres mesos de matrimoni, però de trenta com a parella. La famosa dissenyadora ja havia manifestat anteriorment la seva intenció de no tornar a veure el seu exmarit mai més i havia revelat que arran de la separació va arribar a perdre 18 quilos.

Ruiz de la Prada ha donat nous detalls del divorci a l’última edició d’El Hormiguero, on confessava que ara fa coses que abans no feia. “Abans no hauria vingut a aquest programa perquè estava atontada”, ha explicat. Moment que ha aprofitat Pablo Motos per reconduir l’entrevista cap a la separació de la dissenyadora.

Lluint un dels seus cors característics, Ruiz de la Prada acudia per primera vegada al programa d’Antena 3. De fet, és la primera dissenyadora invitada per Motos. “M’ho va dir mentre em portava l’esmorzar al llit. Aquest diumenge farà un any. I ho celebraré”, ha confessat amb un mig somriure afegint: “No et diré com, però serà la bomba. Imagina’t-ho”.

pedro j agatha efe

EFE

Tot i haver passat “un any genial”, la reina de la moda explica que un dia abans de demanar-li el divorci, els hi van fer una sessió de fotos per la revista Vogue estil “família feliç”. Després de la noticia, Ruiz de la Prada va trobar els seus majors punts de suport en les seves amigues, la sèrie Dowtown Abbey i les pastilles d’Orfidal per poder dormir.

Malgrat que la convidada no semblava molestar-li parlar del tema, molts espectadors han criticat que l’entrevista se centrés exclusivament en la separació.