Hi ha qui prefereix passar-se el matí del dia 6 de gener obrint regals amb els seus fills. I hi ha qui prefereix posar-se totes les medalles del món, vestir-se de clic de Playmovil i envoltar-se de militars que li rendeixin homenatge, com el rei Felip, acompanyat de la seva dona Letícia.

felipe letizia mascarillas pascua militar2

Felip i Letícia (@CasaReal)

Aquest dimecres, el monarca va presidir la Pasqua Militar. Evidentment, calladet pel que fa a l'abjecta carta colpista i xantatgista que una setantena d'exmilitars li van enviar fa unes setmanes. Pompa y circunstancia, desfilades marcials i molta olor de resclosit mentre els militars anaven fent genuflexions davant seu... Menys mal que sempre ens quedarà una reina Letícia per aportar les seves sempre generoses dosis d'espontaneïtat i control.

felipe letizia mascarillas pascua militar medalles

Letícia i Felip (@CasaReal)

Ja ho va fer a la Catedral de Palma, quan va netejar-li un petó de la seva sogra al front de la seva filla. Durant el post-confinament, Letícia ja va demostrar provadament que a ella les tradicions i el protocol li llepen un peu, i que si li fa mandra una recepció oficial amb unes autoritats, o passa de llarg sense esperar que el seu marit saludi les autoritats o arriba tard.

Letícia és molta Letícia i ara ho ha tornat a demostrar. Un vídeo de l'experta en imatge i col·laboradora en programes de Catalunya Ràdio o TV3, Patrycia Centeno, ha captat una imatge que demostra que quan una cosa li fa nosa o li empipa, tothom se n'assabenta. No se n'està de fer escarafalls, gesticulant i manant ordres a todo quisqui per resoldre qualsevol qüestió que no surti com deuria. O com a ella li agradaria. I això és el que ha passat mentre ella i Felip rebien els militars. Comença a avisar el personal, va saludant d'aquella manera qui té al davant, amb una desídia evident, o fins i tot, passant d'ells mentre dona les ordres. En misa y repicando... o directamente, pasando:

I Felip, com sempre, en Bavia, ni se n'assabenta o ni se'n vol assabentar... Año nuevo... la Letizia de siempre.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat