En què treballa la Victoria Federica? Més ben dit: hi treballa? Aquesta és la pregunta que ens assalta cada vegada que veiem la neboda de Felip VI en la seva quotidianitat, que acostuma a ser en dos situacions: o de festa o de mala lluna caminant pel carrer. Ho diem per l'exhibició de luxe que va deixant al seu pas: tot el que duu a sobre prové de la Milla de Oro de Madrid, cosa que xoca amb la seva situació d'aturada a efectes administratius. Bé, potser ni això, perquè per ser un aturat has hagut de pencar abans. I fa l'efecte que no, més enllà de cobrar per anar a photocalls, catifes vermelles i saraus de tota mena. La filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar no s'està de res. És una privilegiada perquè sempre hi haurà algú que paga les seves factures. Unes amb molts zeros. 

Tenir aquesta sort d'haver nascut en una família amb prebendes medievals no fa que la jove de 21 anys demostri alegria, ni simpatia, ni tan sols certa cordialitat. Més aviat tot el contrari, encara és més altiva i amb un humor de mil dimonis. Tots li fem nosa, tret de celebrities, 'pijos' com ella i alguns famosets de passat televisiu. La resta som... el que som. Especialment els periodistes, que els detesta. Herència de mare i pare, que ja sabem com tracten els informadors. Ara bé, que ella tingui aquest caràcter no fa que la premsa l'enviï a pastar fang. Al revés: segueixen lloant-los i fent-los la croqueta, com ara assenyalar-la com la nova it-girl de les españes, fins i tot pispant-li la cartera a la reina Letícia. Fa uns dies, mentre passejava amb el seu nòvio-discjòquei-guardaespatlles Jorge Bárcenas vam assistir a una nova llicó magistral de manca d'educació i actituds perdonavides. Un clàssic.

Victoria Federica y su novio Jorge Bárcenas GTRES

Victoria Federica i Jorge Bárcenas, sempre de bon humor / GTRES

Tornem, però, a la qüestió dels calerons i de la feina. La Vic ens recorda aquella cançó dels anys 50 de Lilian de Celis, 'La chica del 17', que deia "de dónde saca, pa tanto como destaca". D'on ho treu sembla que ho tenim tots força clar. En quant al tema de destacar, farem un exercici d'anàlisi del look de la netíssima de Joan Carles I en aquesta escena captada pels fotògrafs fa menys d'una setmana. El festival de peces de milers d'euros és antològic, tot i que no sorprengui gaire venint d'algú que pot permetre's llogar pisos de 5.000€​ al mes o que va a la facultat no amb motxilla, sinó amb una bossa de mà de Louis Vuitton. Aquesta marca és la seva debilitat. S'entén perquè el seu pare Jaime ha "treballat" com a conseller de l'empresa. Té bosses de mà de totes les mides: el que surt a la instantània és un de 1.300€, com expliquen a Vanitatis. Ara bé, no és el més valuós de l'outfit de la Victoria Federica. Hi ha una altra peça molt més cara, gairebé obscena

Victoria Federica look caro y su novio Jorge Bárcenas GTRES

Victoria Federica look caro GTRES

El look de milionaria de Victoria Federica amb el seu nòvio guardaespatlles al seu costat / GTRES

Parlem dels seus pantalons texans blaus estampats, que son també de luisvi i pels que has de pagar 2.000€ per ficar les cames al seu interior. Són un legat del difunt director creatiu de la marca Virgil Abloh, mort amb 41 anys, i que va revolucionar el concepte de moda de carrer d'aquest imperi del luxe més aviat antic i recarregat. Hem dit bé, sí, 2.000 euros. Com les bicis d'Urdangarin, vaja. En aquesta família tot va de dos (mil) en dos (mil). Al costat dels jeans, el jersei sembla de mercadillo, perquè només en costa 545. Una ganga. Facin números: ja estem tocant els 4.000€ en total. Però tranquils, perquè segur que els supera amb escreix: la imatge no permet veure quin calçat havia triat, però no desentonarà. Total, una fortuna per sortir a posar mala cara (amb mascareta fatxa marca de la casa) a tothom que se li creuï pel camí. I amb el xicot opositant a goril·la de discoteca, quan en teoria es dedicava a punxar discos. Es veu que si surts amb la Marichalar has d'aprendre a fer de tot, ja veus tu. 

Victoria Federica y su novio Jorge Bárcenas Louis Vuitton GTRES

Els 'Kardahsians cañís' fugint esperitats / GTRES 

L'armari de Victoria Federica és d'un altre món: allà els bitllets es reprodueixen per art de màgia. Coses de la sang blava. Espanyola, per a més senyes.